Google Shopping

Bij Extendure draait online marketing maar om één ding: de groei van jouw bedrijf!

Wil jij meer online verkopen via je webshop en direct je potentiële klanten aansporen om bij jou te kopen? Tegelijkertijd ook relatief minder kosten kwijt zijn aan Google? Daag ons dan uit en ga met Extendure aan de slag om meer rendement te behalen uit Google Shopping.

Google Shopping Resultaten

Meer omzet met Google Shopping

Google Shopping is een onderdeel van de zoekmachine van Google, waarbij consumenten direct producten kunnen vergelijken op producten en prijs. Extendure zorgt ervoor dat jouw aanbod precies afgestemd wordt op de vraag van de klant. Altijd zichtbaar op het juiste moment, voor klanten die al ver in het koopproces zijn. Het enige wat zij nog moeten doen, is kopen bij jou!

Met Extendure werk je samen aan een optimaal aanbod van hardlopers en producten met goede marges. Google Shopping wordt jouw geautomatiseerde verkoopmachine en jij hebt tijd voor nieuwe marketing ideeën en verkoopkanalen.

Jouw plan?

0%
Meer Klanten
0%
Meer Omzet
0%
Meer Winst

Waarom Google Shopping?

Met Google Shopping is het voor de consument direct heel eenvoudig producten te vergelijken en krijgt hierbij, door afbeeldingen, veel meer een winkelgevoel dan het geval is met tekst advertenties. Bovendien worden Google Shopping resultaten vaak duidelijk weergegeven in de zoekresultaten van Google en worden alleen de meest relevante producten getoond die passen bij de zoekopdracht van jouw potentiële klant. Wanneer er op de advertentie geklikt wordt, komt die klant ook direct op de productpagina terecht en zal deze sneller overgaan tot een aankoop.

De voordelen van Google shopping op een rijtje

  • Flinke stijging in omzet via je webshop;
  • Meer resultaat uit je huidige Google budget;
  • Hoge klikfrequentie en meer bezoekers op je website;
  • Starten, stoppen, onderbreken en testen;
  • Groot bereik met specifieke producten op het juiste moment;
  • Gedetailleerde informatie over prestatie en verkeer.
google shopping specialist

Nieuwsgierig?

Stel gerust je vragen met betrekking tot Google Shopping of Google css aan Mike.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor