Slide background

Internationaal

Uw product in de straten van Tokio en Londen? Een samenwerkingsverband in Nigeria aangaan? Wij bouwen op uw internationale ambitie en onze kennis van cultuur, taal en het vinden van de juiste partners.

Digitale grenzen overgaan
Wij staan klaar om die ambities te verwezenlijken. Globalisering biedt ons de mogelijkheid nieuwe kansen te creëren voor extra winstgevendheid. U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn in een ander land om dat te bereiken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wij sporen die mogelijkheden op en kijken hoe we deze het beste in kunnen zetten. Extendure helpt u met het exporteren van uw product of dienst door bijvoorbeeld het opzetten van een webshop. Internet, social-media, mobiele oplossingen en online tools worden door ons op de juiste manier ingezet om uw doelen te behalen. Niet alleen met het inzetten van deze tools kunnen we u helpen. Ook met het vertalen, de keuze voor bepaalde kleuren en symbolen, en het krijgen en behouden van een trouwe groep klanten helpen wij u. Of het vanaf het startpunt is of halverwege het proces, wij stappen graag in.

internationaal ondernemen

Mogelijkheden creëren
Bedrijven die internationaal ondernemen, houden zich bezig met het creëren van afzetmogelijkheden en extra winstgevendheid buiten de eigen landsgrenzen. Extendure geeft advies over welk land interessant is voor een bedrijf en helpt met het onderzoeken welke potentie dat land heeft en hoe de buitenlandse markt er uit ziet. Vooronderzoek is niet weg te denken uit een goede online strategie. Wanneer de keuze voor een land gemaakt is, kan er nagedacht worden over een online strategie in dat land. Aan de hand van die strategie zorgen we dat u een blijvende, sterke relatie opbouwt met klanten in Nederland én over de grenzen. We blijven continu evalueren en meten om zeker te zijn dat extra winstgevendheid gewaarborgd blijft en toeneemt. Ieder bedrijf biedt weer andere kansen en die kansen sporen we op en grijpen wij graag met beide handen heel stevig aan.

Internationale strategie
Koppeling met online marketing

Heeft u een project in gedachte?

Of wilt u meer weten over de online marketing diensten van Extendure? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.