Internationaal ondernemen

De binnenlandse business is een feit en groeit lekker door, dus je bent continu op zoek naar nieuwe groei mogelijkheden. Buurlanden lonken met hun vaak grote thuismarkt, maar toch is daar de twijfel hoe dit alleen aan te pakken. Tijd dus voor een ervaren partner die het pad effent, zodat jij je kan richten op de perfecte aanbieding voor deze nieuwe markt. Of die nu om de hoek ligt of op een ander continent, Extendure is jouw ervaren business partner.

Internationaal ondernemen

Digitale grenzen over gaan

Wij staan klaar om jouw ambities en groei te verwezenlijken. Globalisering biedt ons de mogelijkheid nieuwe kansen te creëren voor extra winstgevendheid. Je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn in een ander land om dat te bereiken. De mogelijkheden zijn, dankzij digitalisering en internationale verzending, bijna eindeloos. Wij creëren samen met jou de mogelijkheden en kijken hoe we deze het beste voor jou in kunnen zetten.

Extendure helpt je met het exporteren van jouw product of dienst door bijvoorbeeld het opzetten van een webshop of online platform. Internet, social media, mobiele oplossingen en online tools worden door ons op de juiste manier ingezet om jouw groei te realiseren. Niet alleen met het inzetten van deze tools kunnen we je helpen, ook met het vertalen, de keuze voor bepaalde kleuren en symbolen en het krijgen en behouden van een trouwe groep klanten.

Of het zaadje nog geplant dient te worden of halverwege het proces is, wij voorzien het graag van de juiste voeding zodat het kan uitgroeien tot een internationaal succes. Dat maakt ons Part of Your Plan.

Jouw plan?

+0
Landen
+0
Nieuwe Afzetmarkten
0%
Meer omzet

Mogelijkheden creëren

Bedrijven die internationaal ondernemen, houden zich bezig met het creëren van afzetmogelijkheden en extra winstgevendheid buiten de eigen landsgrenzen. Extendure geeft advies over welk land interessant is voor een bedrijf, helpt met het onderzoeken welke potentie dat land heeft en hoe de buitenlandse markt eruitziet. Vooronderzoek is niet weg te denken uit een goede online strategie. Wanneer de keuze voor een land gemaakt is, kan er nagedacht worden over een online strategie voor dat land. Aan de hand van die strategie zorgen we dat je een blijvende, sterke relatie opbouwt met klanten in Nederland én over de grenzen.

We blijven continu evalueren en meten om zeker te zijn dat extra winstgevendheid gewaarborgd blijft en toeneemt. Ieder bedrijf biedt weer andere kansen. Die kansen sporen we op en grijpen wij graag met beide handen aan.

Internationaal ondernemen
Frenk Verhagen

Meer weten over Internationaal ondernemen?

Frenk helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor