De downloads van Extendure

De digitale wereld gaat razendsnel en wij snappen dat het lastig is om alle over online marketing te weten. Om er toch voor te zorgen dat jij webshop of website goed presteert schrijven wij wekelijks een blog waarin we verschillende onderwerpen omtrent online marketing behandelen. Maar sommige onderwerpen binnen online marketing zijn lastig te behandelen binnen een blog aangezien ze vaak te complex of te uitgebreid zijn. Om jou toch te voorzien van deze informatie bieden wij meerdere downloads op onze website.  Bekijk hieronder of er ook iets relevant voor jou tussen zit.

Marketingcommunicatie plan

Marketingcommunicatie plan

Je hebt een goed product of dienst? Hoe ga je het in de markt zetten? Ons marketingcommunicatie plan geeft je een uitgebreid overzicht van welke stappen je moet doorlopen. Het helpt je o.a. met het vaststellen van doelen, budgetoverschrijding voorkomen en de controle vast te houden.

Download button
E-commerce checklist

E-commerce checklist

Wil jij meer bezoekers en conversies behalen met jouw webshop? Loop dan onze E-commerce checklist na. De lijst controleert zowel jouw zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties, social-media en email marketing. Loop alle punten na om hoger te scoren op deze gebieden.

Download button
Conversies verhogen webshop

Conversies van je webshop verhogen

Wil jij graag meer conversies behalen op je webshop? Download dan onze lijst met tips om jouw webshop beter te laten scoren. Wij geven zowel tips over hoe je meer bezoeker naar je website toe kunt halen, als dat ze meer converteren op je webshop zelf.

Download button
Google tools

Handige SEO & Google tools 

Google is heer en meester op het internet. Zij bieden tal van tools aan die zeer interessant zijn voor jou als ondernemer. Daarnaast geven we je ook informatie over handige SEO tools en SEO plug-ins. Dankzij deze mogelijkheden kun jij hoger scoren in Google.

Google tools
Contentkalender 2019

Contentkalender 2021

Wil jij graag inspelen op alle relevante dagen voor jouw bedrijf? Dankzij onze contentkalender heb je binnen één overzicht alle speciale dagen. Je kunt nu dus via bijv. social media relevante berichten maken die inspelen op de actualiteit.

Download button
Mobile first

Mobile first is de toekomst

Onze mobiele telefoon speelt een steeds grotere rol in ons leven en voor jou als ondernemer liggen daar grote kansen. Download onze PDF om meer informatie in te winnen over wat voor extra mogelijkheden de mobiele telefoon met zich meebrengt.

Download button
Creatief schrijven download

15 tips over creatief/ SEO schrijven

Content is king! Een goede SEO gerichte tekst schrijven die ook nog converteert blijkt vaak toch lastiger dan gedacht. Daarom geven wij jou een vijftiental tips die jou een handje helpen. We geven zowel tips over het uitkiezen van je doelgroep als de tekst zelf.

Download button
Thijs van der Cammen

Welk kanaal moet je kiezen?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wat klanten over ons zeggen

Met trots werken wij o.a. voor