SEA Eindhoven

Wil je graag bovenaan in Google komen met jouw producten of diensten? Onze SEA specialisten in Eindhoven kunnen dat voor je regelen. Al voor tal van klanten beheren wij hun Ads campagnes succesvol. Door slimme bied strategieën en aanpassingen op de minuut wordt er een maximale omzet behaald uit de investering. Wij zijn dan ook zeer trots op onze benoeming tot Google Premier Partner!

Google Ads
Google Premier Partner

SEA campagnes Eindhoven

Onze gevestigde SEA-specialisten uit Eindhoven werken dagelijks met Ads en zo ook met Search advertenties. Search advertenties zijn de tekstuele advertenties die je ziet in Google nadat je een zoekopdracht hebt ingetypt. Wij optimaliseren de advertentie net zo lang zodat de hoogst mogelijke kwaliteitsscore wordt behaald en je dus een lagere prijs gaat betalen. Je krijgt dus de kans om eerder zichtbaar te zijn dan al je organische en adverterende concurrenten. Op deze manieren zorgen wij voor een maximaal resultaat:

  • Bieden op relevante zoekwoorden;
  • Niet relevante zoekwoorden uitsluiten;
  • Optimaliseren van zoekadvertenties;
  • Optimaal gebruik maken van het budget.

Jouw SEA plan?

0%
Meer Bezoekers
0%
Minder Kosten
0%
Meer Omzet

Shopping Ads

Hoewel we kennis hebben van alle websites, hebben we een specialisatie op webshops. Google Shopping Ads zijn een uitstekende manier om je producten meteen naar je doelgroep te brengen. We focussen op de producten die voor jou het relevantste zijn om zo een goede verhouding kosten/ omzet te krijgen. Samen blijven we testen welke producten het met beste presteren om zo een goede focus te blijven behouden. Wil je graag weten welke slimme strategie onze SEA-specialisten uit Eindhoven op jouw webshop zouden toepassen? Neem vrijblijvend contact op.

Google Shopping
SEA Eindhoven

Display Ads

Display Ads zijn de manier om een stukje van jouw bedrijf te laten zien. Samen kunnen we banners maken die de boodschap van jouw website aan de bezoeker laten zien. We ontwikkelen een converterende Call-to-action waardoor bezoekers doorklikken naar jouw website. Je krijgt ook de mogelijkheid om bezoekers te targeten die eerder jouw website bezocht hebben om ze zo terug te halen naar jouw website. Hiermee vergroot je de kans dat ze het aankoopproces voltooien.

Overige advertentie mogelijkheden

Wil jij graag jouw producten terugzien op grote platformen zoals Bol.com, Markplaats of Beslist? Onze SEA specialisten in Eindhoven kunnen dat voor je regelen. Op deze platformen krijg je de kans om jouw producten te laten zien aan honderdduizenden websitebezoekers. Wij stellen de productfeed zo in dat al je gewenste producten in het assortiment van de grote partijen wordt opgenomen.

SEA Eindhoven affiliate marketing
SEA Eindhoven lokaal adverteren

Contact met een SEA specialist uit Eindhoven?

Het voordeel van Ads is dat je precies kunt aangeven waarop je wilt focussen en waar je wilt adverteren. Ben je onderdeel van een lokaal bedrijf en wil je graag alleen adverteren in Eindhoven? Dat kunnen we voor je regelen! Wil je graag alleen adverteren op een specifieke productgroep? Ook dat kunnen we voor je regelen. Samen met onze SEA-specialisten ontwikkelen we een strategie die ervoor zorgt dat je geen onnodige kosten maakt, maar dat advertenties een boost geven aan je omzet.

google shopping specialist

Meer weten over SEA?

Mike helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor