SEO Eindhoven

Word je niet (goed) gevonden op de juiste zoekwoorden of lopen de bezoekersaantallen op je website terug? Geen nood! Onze SEO-specialisten helpen jou graag. Onze SEO specialisten in Eindhoven hebben inmiddels jarenlange ervaring met optimaliseren van websites voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Wij bewijzen het jou graag! Wil jij ook topposities in Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over jouw groeimogelijkheden.

SEO Eindhoven

Wat doet een SEO-specialist?

Jij wil dat jouw potentiële klanten naar jouw website komen, toch? De kans is zeer groot dat zij jouw product of dienst zoeken via een zoekmachine zoals Google. Wat jij dan vervolgens wilt, is dat jouw website op een goede positie staat in de zoekresultaten. Een SEO-specialist zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt, wat leidt tot meer nieuwe bezoekers en uiteindelijk kan dat ervoor zorgen dat jij meer omzet maakt.

Maar hoe kunnen onze SEO specialisten er nu voor zorgen dat jouw website hoger gaat scoren? De vindbaarheid van jouw website verbeteren bestaat uit verschillende optimalisatie mogelijkheden. Denk hierbij aan converterende teksten die gericht zijn op jouw doelgroep en daarnaast SEO-proof zijn, een gebruiksvriendelijke sitestructuur bewerkstelligen, technische analyses maken en verbeterpunten doorvoeren en de autoriteit verhogen van jouw website. Onze SEO specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn elke dag bezig met deze werkzaamheden uit te voeren voor onze klanten.

Wat kan een SEO specialist voor mij betekenen?

Om de vindbaarheid van onze klanten in Google te verbeteren, hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld. Dit is een combinatie van een technische scan en een content scan waarmee we jouw website volledig in kaart brengen om kansen en pijnpunten te herkennen.

Vervolgens wordt er een strategie opgesteld om de gevonden pijnpunten te verbeteren en kansen optimaal te benutten. We zorgen er voor dat Google jouw website beter gaat begrijpen en bijvoorbeeld zoekwoorden beter aansluiten bij de zoekintentie van een bezoeker. Deze manier van werken zorgt ervoor dat jouw website relevant wordt (en blijft) voor Google en jouw klanten.

Uiteraard ben jij ook een belangrijk onderdeel in het bepalen van een effectieve SEO strategie. Samen met jou bepalen we waar de bezoekers op binnenkomen, wat ze op de website moeten doen en waar ze kunnen converteren. Het team van Extendure is Part of your plan

Kom in contact met een SEO specialist van Extendure

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wat is belangrijk bij SEO?

Veel mensen denken dat SEO inhoudt dat een bepaald zoekwoord vaker op de webpagina voorkomt waardoor Google beter begrijpt waar de pagina over gaat. Dit klopt, maar dit is maar een héél klein onderdeel van SEO. SEO gaat namelijk veel verder dan dit. Onze SEO specialisten zijn gespecialiseerd in zowel on-page als off-page SEO optimalisatie. Enkele belangrijke onderdelen hiervan zijn:

On-page SEO optimalisatie:

  • Structuur van de website voor de gebruiker;
  • Actuele en unieke content die inspeelt op de wens/zoekopdracht van de potentiële klant;
  • Schone website zonder gebroken links.

Off-page SEO optimalisatie:

  • Snelheid en techniek van de website;
  • Veiligheid van de website;
  • Gebruiksvriendelijk voor zowel desktop, tablet en mobiel;
  • Sitemap (structuur van de website voor de zoekmachine);
  • Uitsluiten wat een zoekmachine wel/niet mag tonen;
  • Relevante backlinks naar de website.

Denk je dat jouw website wel voorzien kan worden van een nieuwe impuls? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat onze SEO-specialisten voor jou kunnen betekenen.

Jouw plan?

In de top 0
Plek in Google
+0
Meer bezoekers per maand
0%
Meer leads per maand

Meer weten over SEO?

SEO specialist Paul helpt je graag verder bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen we contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Sterke partnerships