SEO Eindhoven

Hoe hoog sta jij in Google? Krijg je genoeg bezoekers op je site? Als je nog niet hoog genoeg staat of niet genoeg bezoekers op je site krijgt kunnen onze SEO specialisten jou helpen. Zoekmachine optimalisatie (SEO), is een kosteloze vorm en belangrijk onderdeel van online marketing. Onze SEO specialisten in Eindhoven hebben inmiddels jarenlange ervaring met optimaliseren van websites voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Wij bewijzen het jou graag, bekijk enkele resultaten van onze klanten. Wil jij ook deze top posities in Google? Neem vrijblijvend contact met ons op over jouw groeimogelijkheden.

Bekijk onze SEO resultaten
Daag ons uit!
SEO Eindhoven

Wat doet een SEO specialist?

Jij wil dat jouw potentiële klanten naar jouw website komen, toch? De kans is zeer groot dat zij jouw product of dienst gaan zoeken via een zoekmachine zoals Google. Wat jij dan vervolgens wilt is dat jouw website op de beste positie staat in de Google zoekresultaten. Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar, dit leidt tot meer nieuwe bezoekers en uiteindelijk kan dat ervoor zorgen dat jij meer omzet maakt.

Maar hoe kunnen onze SEO specialisten er nou voor zorgen dat jouw website hoger gaat scoren? De vindbaarheid van jouw website verbeteren bestaat uit verschillende optimalisatie mogelijkheden. Denk hierbij aan converterende teksten schrijven die op SEO gericht zijn, gebruiksvriendelijke structuur maken, technische analyses maken en de autoriteit verhogen van jouw website. Onze SEO specialisten hebben jaren lange ervaring en zijn elke dag bezig met deze werkzaamheden uit te voeren voor onze klanten.

Wat kan een SEO specialist voor mij betekenen?

Om de vindbaarheid van onze klanten in Google te verbeteren, hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld. Dit is een combinatie van een technische scan en een content scan die ervoor gaan zorgen dat Google jouw website volledig begrijpt, het vinden van zoekwoorden waarop jij resultaten kunt behalen en het versterken van jouw linkprofiel. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw website relevant wordt (en blijft) voor Google en jouw klanten.

Uiteraard ben jij ook een belangrijk onderdeel in het bepalen van een effectieve SEO strategie. Samen met jou bepalen we waar de bezoekers op binnenkomen, wat ze op de website moeten doen en waar ze kunnen converteren. Het team van Extendure is Part of your plan

Kom in contact met een SEO specialist
seo eindhoven

Wat is belangrijk bij SEO?

Veel mensen denken dat SEO inhoudt dat een bepaald zoekwoord vaker op de webpagina voorkomt waardoor Google beter begrijpt waar de pagina over gaat. Dit klopt, maar dit is maar een héél klein onderdeel van SEO. SEO gaat namelijk veel verder dan dit. Onze SEO specialisten zijn gespecialiseerd in zowel on-page als off-page SEO optimalisatie. Enkele belangrijke onderdelen hiervan zijn:

On-page SEO optimalisatie:

 • Structuur van de website voor de gebruiker;
 • Actuele en unieke content die inspeelt op de wens/zoekopdracht van de potentiële klant;
 • Schone website zonder gebroken links.

Off-page SEO optimalisatie:

 • Snelheid en techniek van de website;
 • Veiligheid van de website;
 • Gebruiksvriendelijk voor zowel desktop, tablet en mobiel;
 • Sitemap (structuur van de website voor de zoekmachine);
 • Uitsluiten wat de zoekmachine wel/niet mag tonen;
 • Relevante backlinks naar de website.

SEO-technische onderhoud

Extendure biedt haar klanten een periodieke SEO-technische onderhoudsscan waarmee onze SEO specialisten garanderen dat de website altijd voldoet aan de juiste standaarden en de juist configuratie vanuit SEO technisch oogpunt.

Waarom een periodieke SEO-technische onderhoud?

Een slecht functionerende website met fouten erin heeft invloed op de organische zoekresultaten binnen de zoekmachines. Fouten kunnen altijd ontstaan door werkzaamheden maar ook doordat er producten uit het assortiment gaan en daardoor van de website worden gehaald. Daarnaast voeren website’s regelmatig updates uit op zowel het platform als de plug-ins waardoor er fouten op de website kunnen ontstaan. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de website foutloos blijft. 

Een website is een van de belangrijkste communicatiemiddelen van een organisatie. Deze zal altijd foutloos moeten presteren. Belangrijk dus om je website continue up to date te houden. Er zijn namelijk diverse factoren die op invloed zijn van de “gezondheid” van jouw website. Zoals onder andere:

 • Google past regelmatig algoritme’s aan
 • Content moet up-to-date blijven
 • Concurrentie staat niet stil
 • Zoekmachines slapen niet
 • Trends in zoekgedrag

Door effectief maandelijks met de “gezondheid” van de website aan de gang te gang zorgen we er niet alleen voor dat de website up to date blijft maar deze exercitie zorgt er ook voor dat we de SEO strategie kunnen blijven uitbreiden en laten evolueren. Denk hierbij aan on andere:

 • Gebruiksvriendelijke website
 • Concurrenten stap voor blijven
 • Inspelen op trends en ontwikkelingen consument
 • Posities organische zoekwoorden
Online marketing bureau Eindhoven

Jouw plan?

In de top 0
Plek in Google
+0
Meer bezoekers per maand
0%
Meer leads per maand
SEO Specialist Eindhoven

Meer weten over SEO?

SEO specialist Toby helpt je graag verder bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen we contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Sterke partnerships