Slide background

Social Media Marketing

Ga een stap verder dan alleen platte verkoop en kom in contact met uw klant. Met de juiste social media strategie kunt u snel uw naamsbekendheid en community vergroten. Uiteindelijk leidt dit tot meer traffic naar uw website en meer conversie.

Trouw klantenbestand
Maak van uw klant een trouwe klant, een loyale klant, een ambassadeur. Zij geven waardevolle informatie over uw producten en komen in contact met elkaar. Co-creatie en community building staan centraal en dat gaat verder dan het opzetten van een Facebook pagina. We bepalen samen doelstellingen en strategieën, om vervolgens de juiste social media campagne op touw te zetten. Welke platformen we dan inzetten, is afhankelijk van het doel. Onze brede kennis zorgt ervoor dat de campagne bij uw doel past. Uiteindelijk leidt een trouw klantenbestand tot datgene waar iedere ondernemer naar zoekt: resultaat.

Social media onderhouden
Behalve naamsbekendheid levert het veel meer op voor u. Het idee is hetzelfde als bij persoonlijk gebruik van sociale media. Social media wekt sympathie op voor uw bedrijf, u kunt inspringen op de actualiteit, u werkt aan een bepaald imago en u blijft in contact met uw klanten en relaties. Actief zijn en blijven met sociale media zal binnen afzienbare tijd zijn vruchten afwerpen. Social media is te meten, dus we kunnen op ieder moment ingrijpen om campagnes te optimaliseren. Door te optimaliseren worden campagnes steeds verder toegespitst op de juiste doelgroepen. Zo ontstaan verschillende social media acties die uw naamsbekendheid vergroten, helpen bij het werven van personeel of de online conversies verhogen.

Nieuwsgierig?

Stel gerust uw vragen met betrekking tot Social Media marketing of onze andere online marketing diensten aan onze online marketing specialisten.