Partners

Wij kunnen niet alles zelf en dat willen we ook niet: we willen doen waar we goed in zijn. Om jouw doelstellingen te halen werken we samen met specialisten die continu op de hoogte zijn van alle ins en outs in hun vakgebied. Samen met onze partners doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te laten presteren.

Samen aan de slag

Extendure biedt meerdere mogelijkheden om partner te worden. De uiteindelijke doelstelling van elk partnership is dat alle partijen hier beter van worden. De klant, Extendure en de partner moeten voordelen halen uit een samenwerking. Samen met onze partners doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien in alles wat te maken heeft met de business van de klant: Part of your Plan noemen we dat. Tegelijkertijd behalen we samen als partner voordelen uit een alsmaar groeiend netwerk en het delen van kennis.

Jouw plan?

0%
Meer Bezoekers
0%
Meer Omzet
0%
Meer Winst

Kennisdeling

Om onze klanten nog verder te kunnen helpen bij vraagstukken over hosting, webdesign, webbouw, psp’s, logistiek, klantenservice en keurmerken zetten we partnerships op met partijen die ook onze visie uitdragen. Kortom, met al je vragen binnen je volledige bedrijfsproces kan je bij ons terecht.

Verder zijn voor ons betrouwbare marketing partners en tools van uiterst belang. Daarom zijn we ook partners met partijen als Google, Bing, Copernica, Majestic en Channable. Met betrouwbare partners en vaste aanspreekpunten bereiken we het uiterste voor jou en jouw online doelstellingen.

Thijs van der Cammen

Meer weten over onze partners?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?