Part of your Plan

Als bedrijf wil je maar één ding en dat is groeien. Extendure heeft alle middelen in huis om deze groei te realiseren. Of je nu de bakker om de hoek bent of een multinational, Extendure is onderdeel van jouw plan, hoe klein of groot die ook kan zijn. Van het versturen van een e-mailcampagne tot een uitgebreide SEO strategie, Extendure staat als online marketing bureau uit Eindhoven voor je klaar!

Wij staan voor het behalen van resultaat en doelstellingen die bijdragen aan jouw groei op basis van een lange termijn samenwerking. Het realiseren van die groei is wat bij Extendure en het team in de wortels zit. Van kleine plantjes maken we volwaardige grote planten in bloei, van een boom maken we een bos. Uiteindelijk bouwen we een volledig opzichzelfstaand ecosysteem. Wij gaan ervoor om dit op een duurzame manier te doen, met de juiste aandacht en verzorging, waarbij we digitale kansen integreren in de bestaande processen van een onderneming.

In de praktijk

Dat het gaat om samen groeien, dat zal nu duidelijk zijn. Maar wat betekent Part of Your Plan nu in de praktijk?

Het betekent dat ons succes bepaald wordt door jouw succes:

  • We schromen niet om te werken op basis van prestatie
  • We zijn wekelijks in contact om jouw business volledig te begrijpen
  • Het gaat niet alleen om online marketing, maar om al je processen binnen het bedrijf
  • Met ons netwerk profiteer je dan ook direct van kennis en contacten
  • Uiteindelijk zijn jouw doelstellingen ook de onze
  • En vieren we samen de behaalde successen
Thijs van der Cammen

Werken aan jouw plan?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Sterke partnerships