Leadgeneration

Meer kwalitatieve leads, omzet en naamsbekendheid. Dat is veelal de ambitie van organisaties. Maar hoe genereer je de juiste lead: waar vind je ze, wat mag een lead eigenlijk kosten, hoe optimaliseer je zowel de hoeveelheid leads als het rendement en welke inzichten zijn daarvoor nodig? Allemaal zeer relevante vragen die bepalend zijn voor het succesvol werven van nieuwe leads.

seo eindhoven

Start met leadgeneration

  1. In kaart brengen van de huidige marketingactiviteiten
  2. Doelgroep en doelstellingen
  3. Opstellen van campagnes
  4. Diverse kanalen inrichten en optimaliseren
  5. Nieuwe leads opvolgen door sales team n.a.v. meetbare resultaten

Jouw plan?

0%
Meer Bezoekers
+0
Leads per maand
0%
Meer Klanten

Sales Team ondersteuning

Op het moment dat er een lead op jouw pad komt, wordt deze meteen door het sales team opgepakt. Het contact is goed, de offerte passend en met een prikkelende oplossing kan de geïnteresseerde niets anders doen dan klant worden. Maar zou het niet mooi zijn als het aantal leads aan het begin van de funnel wordt uitgebreid?

Voldoende kwalitatieve leads leveren is voor veel sales- en marketingspecialisten in B2B organisaties een uitdaging. De reactie van sales is vaak: “Slechte kwaliteit”, “geen tijd” of “te duur”. Echter is het belangrijk voor jouw organisatie om groeiend resultaat te zien.

Leads genereren

Bij Extendure combineren we onze brede commerciële ervaring met specialistische kennis van online marketing. Online kun je heel direct je doelgroep selecteren en benaderen, zowel nationaal als internationaal.

Wanneer je samen met Extendure aan jouw sales proces en Lead Generatie werkt, volg je een duidelijke en pragmatische strategie, passend op één A4-tje. Je weet precies waar je aan toe bent: doelstellingen worden gezamenlijk bepaald, het proces gemonitord en resultaten behaald.  Zo ben je continu in-sync met het proces en kan er op de juiste momenten actie ondernomen worden.

Denk bij leadgeneratie aan de volgende uitdagingen:

  • Leads vinden en bereiken via verschillende kanalen, zoals e-mail, LinkedIn en Facebook
  • Het delen van kennis en daarmee leads interesseren in jouw dienst of product
  • Een (e-mail)adressenbestand opbouwen of uitbreiden
  • Nieuwe donateurs of leden werven
  • Social media ‘fans’ werven
Thijs van der Cammen

Meer weten over Leadgeneration?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor