Groeiresultaten

We zetten jouw online doelen om in een heldere marketingstrategie en werken resultaatgericht. Met onze succesformule hebben wij al bij vele klanten
groei gerealiseerd in meerdere opzichten. Groei in omzet, bezoekersaantallen of in leads. Dit stemmen we natuurlijk af met de wens van de klant. Samen met jou bepalen we uitdagende doelstellingen. Echter kijken we niet alleen naar online kansen, maar zorgen we dat de online kanalen op een duurzame, strategische wijze bijdragen aan het totale resultaat van jouw business. Dat maakt Extendure Part of Your Plan.

Wij zijn daarom ook trots op onze behaalde resultaten uit het verleden. Door hard werken, slimme oplossingen en heldere communicatie met de klant hebben wij onze (online) successen geboekt. Bekijk hieronder een aantal uitgelichte succesverhalen en reacties van klanten om inzicht te krijgen in onze werkwijze en onze prestaties.

Wil je hier staan?

Thijs van der Cammen

Welk kanaal moet je kiezen?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wat klanten over ons zeggen

Met trots werken wij o.a. voor