Online Marketing Eindhoven

Bij Extendure draait online marketing maar om één ding: jouw groei!

Wij helpen om jouw webshop of website beter te laten presteren met advies, uitvoering en optimalisatie van online marketing activiteiten. Of het nu gaat om meer omzet, betere zichtbaarheid, betere naamsbekendheid of meer klanten aan je binden, wij staan voor je klaar om online effect te realiseren.

Hoe wil jij groeien?

Alles draait uiteindelijk om resultaat. Hiervoor duiken we in jouw business en willen we weten wat je drijft, wat je uniek maakt en wat je dromen zijn. Samen maken we een praktisch plan van aanpak, op één A4’tje.

We bespreken vervolgens hoe we de juiste marketing kanalen en tools zo goed mogelijk kunnen inrichten om het maximale resultaat te behalen. Op basis van onze kennis en ervaring gaan we daarna vol enthousiasme aan de slag met de realisatie van jouw groei!

Vrijblijvend brainstormen over jouw groeimogelijkheden? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jouw plan?

0%
Meer Bezoekers
0%
Meer Omzet
0%
Meer Winst

Het vertrekpunt

Nadat doelstellingen bepaald zijn, richten we samen als vertrekpunt een dashboard in op één A4’tje. Met dit dashboard zijn we continu op de hoogte van de veranderingen die online gaande zijn binnen jouw business en kunnen we tijdig inspelen op kansen. Op basis van testen en cijfers maken we gefundeerde keuzes om met nieuwe campagnes nóg betere resultaten te behalen.

Wij voorzien je regelmatig van inzichtelijke rapportages, afgesteld op jouw doelstellingen, zodat je continu op de hoogte blijft van de prestaties van jouw website of webshop. Maar liever gaan we regelmatig met elkaar in gesprek, zodat we op de hoogte blijven van alle ins en outs van jouw bedrijf. Part of your Plan dus!

Google analytics

Online kanalen

Thijs van der Cammen

Meer weten over Online marketing?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor