Verkopen via Amazon

Vanaf begin 2020 gaat het mogelijk zijn om te verkopen via Amazon. Nu kan de Nederlandse consument al boeken bestellen of bestellen bij de Duitse versie van Amazon. Maar vanaf Q1 2020 gaat Amazon vol de concurrentiestrijd aan met partijen zoals Bol.com en Markplaats. Dit is jouw kans om je producten te plaatsen in het assortiment van de grootste webshop ter wereld. Wil je graag verkopen via Amazon? Neem vrijblijvend contact op.

Verkopen via Bol

Hoe adverteren op Amazon?

Om jouw producten te vertonen op Amazon kun je ze zowel handmatig als in een feed toevoegen. Wij raden altijd aan om producten toe te voegen via een feed aangezien er anders er veel uren in gaan zitten. In de feed geef je meerdere voorwaarden van het product zoals productnaam, afbeelding, productomschrijving en kleur aan. Hierdoor leert Amazon je product beter kennen en wordt je product ook sneller zichtbaar in de zoekresultaten van Amazon. Amazon is net zoals Google een zoekmachine. Om goed gevonden te worden in Google is het ook belangrijk om veel relevante informatie te geven over je producten. Dit geld ook voor Amazon. Samen optimaliseren we je product feed zodat je zoveel mogelijk kunt verkopen via Amazon.

Wil jij ook verkopen op Amazon?

0%
Meer Conversies
0%
Minder Kosten
0%
Meer Omzet

Hoe beter zichtbaar worden in Amazon?

De bestverkopende producten van Amazon, zijn de producten die bovenaan op de pagina’s en in de zoekresultaten komen te staan. Maar hoe zorg je daarvoor? Neem contact op om erachter te komen wat de strategie is van onze specialisten om jouw producten zoveel mogelijk te verkopen via Amazon. Hieronder zie je alvast een aantal punten waar we rekening mee gaan houden:

  • Unieke en meerdere productfoto’s;
  • Goede producttitels die het product omschrijven;
  • Productenomschrijvingen met zoveel mogelijk informatie;
  • Reviews verzamelen voor meer betrouwbaarheid;
  • Snelle levering heeft de voorkeur bij de consument.
Meer verkopen Bol
Verkopen op Bol

Mogelijkheden adverteren op Amazon

De mogelijkheden van adverteren op Amazon zijn op twee delen in twee groepen, prijspromoties en advertenties. Prijspromoties focussen zich op het verhogen van je conversies, terwijl advertenties de vindbaarheid van je merk en producten verhogen.

  • Type prijspromoties: deal of the day, lightning deal, best deals, price discounts en vouchers.
  • Type advertenties: gesponserde merken, gesponserde producten en productadvertenties.
google shopping specialist

Meer weten over SEA?

Mike helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor