Telefoonwereld

0+
Tevreden klanten
0+
Zoekopdrachten per maand op ”Telefoonwereld”
0%
Meer organische bezoekers

Wie is Telefoonwereld? 

Telefoonwereld onderscheidt zich met de scherpste prijzen voor de nieuwste modellen smartphones, tablets en handige accessoires via hun online webshop. Met al meer dan 150.000 tevreden klanten, is Telefoonwereld een top speler in de markt. Wie voor Telefoonwereld kiest, kiest voor drie zekerheden: alle vrijheid, de beste prijs en supersnelle gratis verzending.

Telefoonwereld

De doelstelling

Telefoonwereld is in een snel tempo de wereld van smartphones aan het veroveren door altijd de laagste prijs van Nederland te bieden én daarbij altijd focus te houden op de juiste levering en een tevreden klant. Aan ons de vraag om een online tactiek te ontwikkelen die erop gericht is om de markt te bestormen en hun sterke positie te behouden. Hierbij ligt de focus op groeien in sales, het verlagen van Return On Advertising Spend en socials laten groeien met behulp van acties. Daarnaast is het belangrijk om de zichtbaarheid van Telefoonwereld op vergelijkingssites te vergroten en de prestaties hiervan te optimaliseren.

Onze aanpak

Slimme campagnes in Google die betrouwbaarheid uitstralen naar de klanten met een actieve Facebook & Instagram community. Ook zetten we in op diverse vergelijkingssites en met behulp van Channable beheren en optimaliseren we de feed. Onze focus ligt niet alleen op sales, maar ook op branding en dus  op naamsbekendheid op de lange termijn. Dit doen we onder andere door unieke content te schrijven voor betere SEO resultaten. Ondertussen houden we intensief contact met de klant. Zo bepalen we samen de doelstellingen en gewenste aanpak. We dragen het breder dan online – wij zijn Part of your Plan!

Telefoonwereld producten
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right