Mtools.nl

+0
Facebook fans (waarvan 45.000 binnen één jaar)
0+
Zoekopdrachten per maand op ‘Mtools’
0%
Meer omzet

Wie is Mtools?

Op Mtools.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment van de beste Makita gereedschappen. Door zich volledig te focussen op Makita is het dé specialist geworden op het gebied van Makita gereedschap. Met jarenlange ervaring kunnen ze hun klanten van een uitstekend advies voorzien. Tevens maken hun connecties in de gereedschapsbranche het mogelijk om alle gereedschappen te leveren tegen de beste prijs en binnen de kortst mogelijke tijd.

Mtools

De doelstelling

Hoe kunnen we verdubbelen in omzet en tegelijkertijd de naamsbekendheid versterken door het aantal volgers op social media kanalen uit te breiden, waarbij een heuse community ontstaat met veel bereik en interactie op de berichten?

Onze aanpak

Uitbreiding naar België met specifieke campagnes, assortiment uitbreiding met accessoires en focus op cross-selling, content kalender met vaste weekplanning op onderwerp, mix van video’s, winacties en nuttige tips voor de klusser, ieder kanaal uitgebreid testen om marktbereik te vergroten en actief inspelen op nieuwe kwartaalacties.

Mtools
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right