VSB Wellness

0%
Lagere kosten per klik
0%
Meer leads
0%
Meer organische bezoeken

Wie is VSB Wellness?

VSB Wellness is specialist in maatwerk wellness projecten voor complete trajecten van ontwerp tot realisatie. Ze werken met grote opdrachtgevers én particulieren. Van eenvoudige whirlpools tot complexe wellnessvoorzieningen en ingetogen infraroodsauna’s tot een grootschalig topdesign wellnesscentra: VSB heeft alle variaties in haar portefeuille. Als vanzelfsprekend hoort daar een uitgebreid assortiment bij. Ieder denkbaar product dat thuis hoort in de wellness wereld zit in het VSB Wellness assortiment.

VSB Wellness

De doelstelling

Hoe kunnen we onze positie als marktleider in de Benelux nog verder uitbouwen en Top Of Mind zijn bij de doelgroep?

Naast het continu genereren van leads via de website, vinden we onze uitstraling van belang en willen we voorop lopen in de markt. Is het bijvoorbeeld interessant om actief te zijn op Pinterest? En wat levert dat op?

Onze aanpak

Continu zijn we bezig met het optimaliseren van campagnes en acties, tot in de kleinste details: kosten per lead verlagen, slimme campagnes afgestemd op weersinvloeden, opschonen van de website voor Google, verbeteren van de organische vindbaarheid in Google door content uit te breiden. Daarnaast is een belangrijk aspect om veel contact te hebben en daardoor de juiste afstemming te vinden tussen online en offline: de marketing, sales en showroom bezoeken.

VSB Wellness
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right