P.W. Hoofs

0%
Groei in online omzet
0
Organisch op 1 met ‘Carnavalswinkel’
0%
Verbetering conversiepercentage

Wie is P.W. Hoofs?

P.W. Hoofs is ruim 50 jaar geleden begonnen als stoffenwinkel en een écht familiebedrijf, voor velen bekend in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Na de stoffenwinkel zijn ook fournituren en de feest- en carnavalskleding toegevoegd aan het assortiment. In de 3000m2 grote feestwinkel vind je alles wat je hart maar kan begeren van feestkleding, carnavalskleding, versieringen en decoraties.

foute party

De doelstelling

Doel is groei in omzet voor alle producten én de winkel, met name voor de Oeteldonk collectie tijdens Carnaval. Tijdens de speciale feesten en dagen een maximale omzet behalen is daarna van belang, om het hele jaar continuïteit te waarborgen en groei te realiseren.

Onze aanpak

Compleet nieuwe webshop die het imago uitstraalt, inspelen op alle speciale dagen en feesten, SEO teksten schrijven voor meer websitebezoekers en Ads campagnes inzetten voor een hoger conversiepercentage. Dat zijn de belangrijke pijlers om in het begin de continuïteit te behouden. Daarna is de volgende stap gezet met e-mail campagnes en social media advertising, om zo met veel sfeer en beleving in te spelen op de behoeften van de doelgroep. Dit alles in combinatie met de fysieke winkel, want de naadloze aansluiting tussen online en offline zorgt voor het beste resultaat!

hoofs
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right