St. Anna

0%
Website bezoekers
0%
Conversies
0%
Meer bezoekers buiten bestaande regio

St Anna Ziekenhuis

Het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven) is een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines en ruim 90 specialisten. Ze bieden persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige zorg en service, waarbij de patiënt altijd één op één contact heeft met de specialist. Door deze bijzonder betrokken werkwijze geven ze een extra beleving aan de behandeling van de patiënten.

Sint Anna ziekenhuis

De doelstelling

Vaak wordt een patiënt doorverwezen naar een specialist door de huisarts. Dit kan soms een directe doorverwijzing zijn naar St. Anna Ziekenhuis, maar niet bij elke aandoening is dat het geval. De patiënt heeft keuzevrijheid en wil uiteindelijk natuurlijk de best mogelijke zorg. De zorgtaak van het St. Anna Ziekenhuis gaat verder dan alleen de betreffende behandeling. Het vooraf informeren (dienen als kennisbank) en nazorg zijn ook belangrijke pijlers. Het is dan van belang dat de patiënt zo snel mogelijk de juiste informatie tot zich kan nemen, om zo tot de juiste keuze te komen voor een specialist.

Extendure heeft de uitdaging gekregen om de website goed vindbaar te maken, zowel met SEA als SEO, zodat mensen in de regio direct op de juiste plek terecht komen. Bij het St. Anna Ziekenhuis.

Onze aanpak

De grootte van het ziekenhuis, en dus de website, brengt een mate van complexiteit met zich mee. Nog complexer is de inhoud wat met zorg omschreven dient te worden.  Hierin is online marketing niet het allerbelangrijkste, maar juist het wekelijkse vaste contactmoment met de marketing/communicatie specialisten van het St. Anna Ziekenhuis. Onze SEA knowhow en ervaring zorgt daarna voor de juiste vertaling naar conversie gerichte campagnes.

Anna ziekenhuis
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right