Voordeeltextiel

0%
Groei in bezoekers
0%
Stijging in unieke aankopen
0
Verkochte producten in 1e zes maanden

Wie is Voordeeltextiel?

Voordeeltextiel richt zich op alles wat te maken heeft met textiel. Of het nu gaat om textiel voor de badkamer, keuken of slaapkamer, ze hebben het allemaal in huis! Met het uitgebreide assortiment op de website richten zij zich op de online markt.

Voordeeltextiel

De doelstelling

De doelstelling van Voordeeltextiel is: Hoe gaan we de Nederlandse markt, en later buitenlandse markten, bestormen als aanvulling op de huidige regionale verkoop vanuit de winkel met onder andere behulp van Google Ads en email campagnes?

Onze aanpak

Een duidelijk groeiplan waar niet alleen de marketing besproken wordt, maar ook een inventarisatie van de markt, concurrenten, prijzen en producten. Daarnaast slimme Google Ads campagnes inzetten om meteen een begrip in de markt te worden, Email marketing inzetten om klanten te boeien en te binden en herhalingsaankopen te stimuleren. Ook wordt een nieuwe bamboe kleding productlijn opgezet en wordt door middel van Bol.com en Channable meer bereik gecreëerd.

Voordeeltextiel
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right