Extendure Care Package

Gezondheid staat in deze tijd voorop, zonder twijfel. Maar de huidige situatie brengt ook kansen aan het licht; De online wereld is ook in deze tijd voor iedereen toegankelijk. Wij van Extendure dragen graag ons steentje bij om iedereen te helpen een start te maken om ook in deze situatie je doelgroep te bereiken.

Je kunt daarom kosteloos bij ons terecht met alle vragen of hulp die je nodig hebt om een start te maken om je bedrijf in de online wereld te brengen. Zo zorgen we samen een beetje voor elkaar.

Extendure ‘Online care package’

Op dit moment gebeurt er iets in de wereld, daar kun je niet omheen. Met zijn allen moeten we voor  elkaar zorgen en tegelijk ervoor zorgen dat we bezig blijven. We kunnen kijken naar de negatieve kant, maar de situatie brengt ook kansen aan het licht. Het is nu belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat je online je klanten op de juiste manier aanspreekt. Nu is de tijd om te investeren in het leren kennen van je doelgroep in de online wereld. Zij kunnen misschien niet meer naar jou komen: Maar jij wel naar hen!

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Het vertrekpunt

Een aantal vragen waar je nu antwoord op kan zoeken zijn bijvoorbeeld: Wie is je online doelgroep? Waar en hoe spreek je deze doelgroep op de juiste manier aan? Of je focus te leggen op het optimaliseren van je website, webshop of andere kanalen.

Om iedereen die daar hulp bij nodig heeft een handje te helpen: willen wij graag een ‘Online care package’ aanbieden. Dat houdt in dat we je bij een of meerdere van deze vragen helpen, zodat je nu aan de slag kan met je online kansen. Zo kunnen we je vandaag nog een stapje verder helpen en ervoor zorgen dat je ook in deze tijd je klanten bereikt.

De online wereld biedt zoveel kansen, en wij helpen je graag in deze tijd die kansen te benutten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zijn hoofd boven water kan houden.

Hoe zien we dat voor ons?

– Heb jij dringende vragen? Wij hebben ons dagelijkse vragenuurtje om 16:00

– Online business loopt gewoon door: haal jij nu (genoeg) online omzet binnen?

– Nu al een kleine campagne online om te testen? Wij kunnen vandaag nog voor je starten

Dus, vandaag nog hulp nodig?  Mail, bel of stuur ons een bericht en we kijken samen hoe we je in deze tijd kunnen helpen.

Online marketing bureau Eindhoven kantoor Extendure

Online kanalen

Thijs van der Cammen

Meer weten over Online marketing?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken o.a. voor