Yogashop

0%
Groei in bezoekers
0%
Stijging in unieke aankopen
0
Verkochte producten in 1e zes maanden

Wie is Yogashop?

Yogashop is al ruim 15 jaar dé online yogawinkel van Nederland en België. Van meditatie CD’s tot yoga matjes, ze hebben alles in hun assortiment om mensen te laten ontspannen en genieten. Naast online yogawinkel zijn ze ook een yoga-groothandel voor winkels, studio’s en shala’s. Yogashop werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde topmerken zoals Manduka en Love Generation.

Yoga shop

De doelstelling

De grootste online yogawinkel van Nederland en België zijn én blijven, dat is wat centraal heeft gestaan in het begin van de samenwerking. Nu kijken we flink wat stappen verder: welke nieuwe markten zijn voor ons interessant? Hoe kan Extendure ons helpen die te bereiken zodat wij tijd hebben voor productinnovatie?

Onze aanpak

Een second opinion van het Google Ads account was de eerste stap. Aan de hand van de analyse en de input van Yogashop omtrent de producten en prioriteiten, zijn we tot een vernieuwde campagne indeling gekomen. Nu worden de nieuwste Google Ads technieken getest en toegepast, staan de eerste Duitse campagnes live en adviseren we over de inzet van SEO, blogs en Social media.

Yoga shop
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right