Ebike Das Original

0%
Groei in bezoekers
0
Winnaar Nationale e-biketest
0%
Inzicht in resultaat

Wie is Ebike Das Original?

Met de hand gemaakt in Duitsland; dat zegt genoeg. De e-bikes van Ebike Das Original zijn ontwikkeld als e-bike en niet als ‘een fiets met een accu’. De techniek, de hoogwaardige componenten, het design en het frame; alles is op elkaar afgestemd. Dat garandeert een uniek zitcomfort, heerlijke rijeigenschappen en een veilig, vertrouwd gevoel als u onderweg bent. Ook goed om te weten; elke Ebike Das Original wordt op één werkplek met de hand gemaakt door één constructeur. Zo houden ze de kwaliteit letterlijk in de hand. Een prachtig Nederlands bedrijf met de Duitse kwaliteit: de ideale e-bike om als liefhebber te gebruiken en als dealer aan te bieden in de showroom!

De doelstelling

Het doel van deze campagne is tweeledig: Voorop staat dat de naamsbekendheid van EBike Das Original een impuls kan gebruiken. Als tweede wil EBike Das Original de doelgroep ‘Consumenten’ interesseren voor het assortiment en hen de mogelijkheid bieden om, zo nodig op een alternatieve manier, met het product in aanraking te komen. In principe veranderd de gehele marketing van een dealer-georienteerde aanpak naar een eindklant-georienteerde aanpak.

Onze aanpak

Middels Google Ads en Social Ads wordt de doelgroep naar de website geleid, waar zij vervolgens, op een landingspagina, geïnspireerd raakt door het merk en de merkgedachte (benoemd in klantvoordelen die aansluiten op de aankoopwaarden). Door middel van een keuzehulp (configurator) wordt men ‘aan de hand’ meegenomen door de opties en mogelijkheden. Geïnteresseerden worden ge-retarget waardoor zij meermalen met het merk in contact komen. Hierbij richten we ons niet alleen op bezoekersaantallen, maar juist op het concreet inzichtelijk maken van meetbare waarden: Downloaden van brochures, aanvragen van de catalogus en het vinden van de juiste dealers.

Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right