Remarketing

Nog nooit hebben consumenten zoveel producten met elkaar vergeleken als nu. Ook jouw klant neemt uitgebreid de tijd om te beslissen of zij jouw product zullen aanschaffen of die van de concurrent.

Display advertenties

Het zal je daarom ook niet verbazen dat veel consumenten de webshop verlaten voordat zij een bestelling geplaatst hebben. Maar dit betekent zeker niet dat zij niet geïnteresseerd zijn. Vanaf het moment dat een bezoeker de webshop verlaat, komen wij in actie met remarketing campagnes. Door display advertenties wordt ingespeeld op het zoekgedrag van consumenten. Zij kunnen je advertenties weer terugzien op andere sites, wat hen uiteindelijk over de streep trekt om jouw product aan te schaffen en niet die van de concurrent.

Jouw plan?

+0
Meer Bezoekers
+0
Meer Omzet
+0
Meer Winst

Lage kosten, hoge conversie

Ook deze advertenties werken net als bij Google Ads met CPC’s (Cost per clicks). Hieraan kunnen we een maximum bid hangen zodat je nooit teveel betaald. Op deze manier blijven de kosten inzichtelijk en beheersbaar. Wij blijven consequent monitoren, omdat de verhouding tussen de kosten en de conversies altijd moet kloppen. De resultaten van de remarketing meten we zodat we op tijd kunnen uitbreiden of inperken.

google shopping specialist

Meer weten over Remarketing?

Mike helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor