Slide background

Remarketing

Nog nooit hebben consumenten zoveel producten met elkaar vergeleken als nu. Ook uw klant neemt uitgebreid de tijd om te beslissen of zij uw product zullen aanschaffen of die van de concurrent.

Display advertenties
Het zal u daarom ook niet verbazen dat veel consumenten de webshop verlaten voordat zij een bestelling geplaatst hebben. Maar dit betekent zeker niet dat zij niet geïnteresseerd zijn. Vanaf het moment dat een bezoeker de webshop verlaat, komen wij in actie met remarketing campagnes. Door display advertenties wordt ingespeeld op het zoekgedrag van consumenten. Zij kunnen uw advertenties weer terugzien op andere sites, wat hen uiteindelijk over de streep trekt om uw product aan te schaffen en niet die van de concurrent.

Lage kosten, hoge conversie
Ook deze advertenties werken net als bij AdWords met cpc’s (Cost per clicks). Hieraan kunnen we een maximum bid hangen zodat u nooit teveel betaald. Op deze manier blijven de kosten inzichtelijk en beheersbaar. Wij blijven consequent monitoren, omdat de verhouding tussen de kosten en de conversies altijd moet kloppen. De resultaten van de remarketing meten we zodat we op tijd kunnen uitbreiden of inperken.

Nieuwsgierig?

Stel gerust uw vragen met betrekking tot Remarketing of onze andere online marketing diensten aan onze online marketing specialisten.