Magento webshop

De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, het onderhoud en het design. Wij werken met Magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform met ontelbare mogelijkheden en ontwikkelingen.

Magento webshop

Magento webshop platform

Magento is open source software en wordt continu doorontwikkeld door honderden enthousiaste programmeurs. Het is  is een veelzijdig eCommerce pakket op enterprise niveau. Dat betekent dat de software compleet is ingericht om order-, klant- en marketingprocessen optimaal te ondersteunen. Niet voor niets kozen bekende merken zoals: Nike, Fietsenwinkel, Pall Mall Legend, Van Dale, ANWB en meer – veel meer – voor een Magento webshop. Dat zorgt er voor dat een webshop opgezet kan worden afgestemd op uw wensen en behoeften en die van de klant. Een Magento webshop bezorgt u een gebruiksvriendelijke ervaring in het beheren van uw webshop en kan voldoen aan al uw eCommerce vragen. Ook voor het optimaliseren van een bestaande website of webshop staan wij voor u klaar met professioneel advies.

Voordelen van Magento

De grootste kracht van een Magento webshop zit hem in de haast oneindige functionaliteit en flexibiliteit. Webshops zijn in Magento geheel naar uw eisen en wensen te ‘tunen’. Een webwinkel in uw specifieke huisstijl? Geen probleem. Producten uitlichten, filteren op categorie, zoekmachine-vindbaarheid, afwijkende prijzen per klant, advertenties van derden, geavanceerde affiliate marketing: u mag het zeggen!
Magento eigenaren van webshops hebben een uiterst krachtig eCommerce-instrument in handen.

Jouw plan?

+0
Meer Bezoekers
+0
Meer Omzet
+0
Meer Winst

Vindbaarheid van een Magento webshop

Een van de vereisten voor een gestroomlijnde webshop is goede vindbaarheid. Dat is dan ook één  van de hoofdtaken van Extendure. Tevens creëren wij webshops die technisch in orde zijn, een mooi design hebben en zorgen wij ervoor dat uw doelgroep u altijd weet te vinden. Om dat te bereiken maken we gebruik van verschillende content management oplossingen. Bezoekers komen niet alleen via hun desktop bij uw webshop terecht. Daarom zorgen wij ervoor dat u ook optimaal te bezoeken bent op mobiele apparaten. Wij kijken zeer kritisch naar de gebruiksvriendelijkheid van uw webshop en zullen er alles aan doen om de beleving van uw klanten te optimaliseren. Van een overzichtelijk productaanbod tot aan een soepele check out. Want daar draait het uiteindelijk wel om: conversie. Klanten op uw bedankpagina.
Door het continu meten, analyseren en testen, is binnen no time uw webshop in optimale conditie. Inzicht krijgen in de reis die uw klanten afleggen op uw webshop is ontzettend belangrijk. Zo weet u precies waar uw webshop wel werkt en waar ruimte is voor optimalisatie.

Magento 2 demo

Wil je het vernieuwde Magento 2 uitproberen? Dan hebben wij de oplossing, de Magento 2 demo. In de demo kan je gebruik maken van Magento 2 in een veilige testomgeving. In deze testomgeving kan je alles toetsen zoals zou kunnen bij een echte Magento 2 webshop. Ideaal dus als je nog niet zeker wilt of je Magento wilt gebruiken of als je al Magento 1 gebruikt maar nog niet zeker weet of je wilt overstappen. We hebben een uitgebreide handleiding geschreven, die ingaat op alle mogelijkheden binnen het systeem. In deze handleiding is een inlognaam en wachtwoord te vinden waarmee je kan inloggen tot de backend van de Magento 2 demo.

Thijs

Meer weten over Magento?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken o.a. voor