/ Extendure

Wie is Extendure

Welkom bij Extendure, waar visie en expertise samenkomen om uw online succes te garanderen. Sinds onze oprichting in 2014 combineren we innovatieve marketingstrategieën met internationaal ondernemerschap om indrukwekkende resultaten te bereiken. Op deze pagina delen we onze reis, filosofie en de unieke aanpak die ons onderscheidt in de digitale marketingwereld. Ontdek meer over ons team, onze waarden en onze visie voor de toekomst. Welkom bij Extendure, waar uw groei onze missie is.
DSC04534

Oorsprong en inspiratie

Extendure werd in 2014 geboren uit de visie om online marketing en internationaal ondernemen te combineren. Wij zagen een unieke kans om bedrijven niet alleen lokaal, maar ook internationaal op de kaart te zetten. Elke dag bouwen we met onze unieke mix van specialisten verder aan de digitale toekomst van onze klanten en onszelf.

De beginjaren

Allereerst was het natuurlijk belangrijk om een passende naam te vinden, na een lange brainstormsessie werd de naam 'Extendure' gekozen. Deze naam combineert 'extend' en 'endure', wat onze ambitie reflecteert om bedrijven te helpen groeien en standhouden in hun markt.

In onze beginjaren stonden we voor uitdagingen zoals het aantrekken van de eerste klanten en het opbouwen van een sterk team. Een sleutelmoment was het verwelkomen van onze eerste klant, Schilderijenshop, die we ondertussen al meer dan tien jaar tot onze partners mogen rekenen. Ook onze erkenning als Google Premier Partner, nu voor de zevende keer op een rij, onderstreept onze expertise en betrouwbaarheid.

Onze kernwaarden en filosofie

Wij geloven in openheid, direct contact en het leveren van resultaten. Deze waarden zijn verweven in onze dagelijkse activiteiten en teamdynamiek, van elke dag gezamenlijke lunchen tot vrijdagmiddagborrels. Ook regelmatige teamactiviteiten zoals een competitief toernooi padellen of een verhit potje tafeltennis op kantoor is niet te missen. Wij geloven dat zolang de sfeer intern goed zit, dit ook automatisch door vertaald wordt binnen onze klantrelaties.

Wat maakt ons uniek?

Onze persoonlijke benadering en sterke partnerschappen, zoals met Google, Channable en Producthero, onderscheiden ons in de wereld van online marketing. Onze specialisatie in e-commerce en ervaring met internationalisering stelt ons in staat unieke succesverhalen te creëren, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze case van Fuelyourbody.

Door met, in plaats van voor, onze klanten te werken, maken we van jouw doelstellingen onze doelstellingen. Deze intensieve samenwerking wordt door onze huidige klanten als zeer positief ervaren.

Martijn 1

Martijn van Gool

Project manager / Online marketing specialist
Syl

Syl van IJzendoorn

Sales manager
Frenk

Frenk Verhagen

Business innovator
Mike

Mike Smolders

Manager / SEA specialist

Onze groei en ontwikkeling

Vanaf het begin is Extendure gegroeid, maar we hebben de kern van onze teamsfeer en gezelligheid weten te behouden. We zijn trots op onze langdurige samenwerkingen, zoals met Schilderijenshop, en blijven ons ontwikkelen door regelmatige trainingen en het bijwonen van conferenties zoals bijvoorbeeld Brighton SEO.

Toekomstvisie

In de komende vijf jaar zien we Extendure verder groeien, met meerdere locaties en een nog diepere specialisatie in e-commerce. We zijn ook actief bezig met het verkennen van nieuwe technologieën, met name op het gebied van AI.

Hoe willen wij gezien worden

Wij hopen dat klanten en partners Extendure herinneren als een vooruitstrevend en betrokken online marketing bureau dat zich echt inzet voor de groei van hun bedrijf. We streven ernaar dat men ons ziet als meer dan alleen een dienstverlener; we hopen gezien te worden als een partner die meedenkt en proactief oplossingen biedt voor elke unieke uitdaging. Ons doel is dat klanten en partners onze toewijding voelen, niet alleen aan hun succes, maar ook aan een transparante en open communicatie. We hopen dat ze Extendure beschrijven als een bedrijf waar vertrouwen en persoonlijke aandacht voorop staan, waar elke interactie hen het vertrouwen geeft dat hun online resultaat in deskundige handen ligt.

Persoonlijke inzichten en ontwikkeling

De belangrijkste les die we hebben geleerd is dat continue ontwikkeling essentieel is. Dit balanceren we door een omgeving te creëren die zowel professionele als persoonlijke groei bevordert. In deze snel veranderende wereld van online marketing is het cruciaal om altijd een stap vooruit te denken en innovatief te blijven. We moedigen ons team aan om grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en actief deel te nemen aan nieuwe leertrajecten. Deze investering in onszelf en ons team zorgt ervoor dat we niet alleen meegroeien met de industrie, maar ook pioniers blijven in het vormgeven van de toekomst van online marketing.

Welkom bij Extendure, waar uw groei onze missie is.

Deze klanten gingen jou voor

Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider
Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider

Extendure is Google Premier Partner 2024

We zijn voor de zevende keer uitgeroepen tot Google Premier Partner! Dit betekent dat Extendure tot de beste 3% Google Partners in Nederland behoort. Een mooie prestatie waar wij erg trots op zijn!

Als je op zoek bent naar een online marketingbureau om je te helpen bij het promoten van je bedrijf, kun je op zoek gaan naar een bedrijf dat zich “Google Premier Partner” mag noemen. Maar wat betekent dit eigenlijk? Hoe hebben we deze titel in de wacht weten te slepen? En misschien nog wel belangrijker: wat heb jij er als (potentiële) partner aan als je online marketing bureau deze status heeft? Hieronder beantwoorden we deze vragen en leggen we uit waarom het werken met een Google Premier Partner een slimme zet is voor jouw bedrijf.

Google Partner