Schilderijenshop

Top0
Positie in Google op term ‘Schilderijen’
0
Zoekopdrachten per maand op ‘Schilderijenshop’
0
Op basis van 4000+ klantenbeoordelingen

Wie is Schilderijenshop? 

Schilderijenshop is een familiebedrijf en onderdeel van Thiele Art in Geldrop. De schilderijen speciaalzaak in Geldrop is een begrip in de regio en ver daarbuiten.
Sinds de lancering van de schilderijenshop website in 2004 zijn ze marktleider op het gebied van betaalbare schilderijen. Bovendien zijn ze ook de enige aanbieder op dit gebied die naast een webshop ook fysieke winkels heeft.

Schilderijenshop

De doelstelling

Schilderijenshop heeft als doelstelling: Hoe kunnen we de grootste schilderijen webshop van Nederland blijven en daarmee onze positie als marktleider? En hoe zorgen we voor top of mind awareness? De uitdaging is om te zorgen dat Schilderijenshop goed vindbaar is door middel van SEO, Google Ads en Social Advertising.

Onze aanpak

Er worden converterende teksten geschreven voor betere SEO resultaten en wekelijkse e-mail campagnes verstuurd om meer omzet te behalen. Daarnaast worden met behulp van Google Ads en Microsoft Advertising meer en nieuwe klanten naar de website getrokken. Als laatste het inzetten van Social Advertising, actief communiceren met de klant en interne en externe blogs schrijven.

Schilderijenshop
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right