/ Social Media Marketing

Domineer de socials met social media marketing

Heb je moeite om op te vallen op social media en jouw merkidentiteit te verspreiden? Wil jij via jouw social media kanalen een grotere doelgroep bereiken dan je vaste volgers? Dan is social media marketing, waarmee we met name duiden op het adverteren via social media, een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie. Onze social media specialisten helpen je om met een creatieve marketingstrategie je naamsbekendheid te vergroten, meer websiteverkeer te genereren en het aantal conversies te verhogen.
Social Media Specialist aan het werk

Bereik jouw doelgroep

Social media is een krachtig hulpmiddel waarmee je op diverse manieren jouw doelgroep kunt bereiken. Door te gaan adverteren op social media kun je veel gerichter aan de slag gaan en kun je de content voor jouw advertenties precies afstemmen op de doelgroep. Daarnaast is social advertising heel toegankelijk, doordat je al kunt starten met lage budgetten en je relatief goedkoop jouw bereik en betrokkenheid kunt vergroten. 

Maar let op! Dit doe je niet door op de knop ‘bericht promoten’ te klikken. Hiermee kun je niet optimaal jouw resultaten meten en werk je niet via een doordachte strategie. En dat zijn nu juist twee van de belangrijkste onderdelen van social media marketing. Het vinden van de juiste aanpak en strategie kan een hele uitdaging zijn. Bij Extendure begrijpen we de complexiteit van social media marketing en helpen we je doelen te bereiken met effectieve en doelgerichte campagnes.

Onze aanpak

Onze social media experts ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die zijn afgestemd op de unieke kenmerken van jouw bedrijf en de gebruikersbasis van verschillende platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en TikTok. We nemen je mee door elke stap van het proces. Je kunt dan denken aan:

  • Het opzetten van een strategische campagnestructuur. Waarbij we rekening houden met de customer journey van jouw specifieke doelgroep.

  • Het creëren van doelgroepen op basis van interesses, maar ook op basis van retargeting. Dat laatste heeft betrekking op de mensen die al eens interactie hebben gehad met jouw bedrijf op social media of jouw website. Logischerwijs legt iedere doelgroep een andere reis af.

  • Het creëren van visueel aantrekkelijke en relevante content. Onze focus ligt daarbij op het behalen van meetbare resultaten en het optimaliseren van campagnes voor maximale impact. De content zal variëren van informatieve algemene content tot gepersonaliseerde productadvertenties.

  • Het actief monitoren van de resultaten, waarbij we afhankelijk van het doel kijken naar de verhouding tussen investering en oplevering. Zo sturen we bijvoorbeeld op zo laag mogelijke kosten per klik en een zo hoog mogelijke ROI of ROAS (Return On Investment of Return On Advertising Spend).

  • Het inzichtelijk maken van deze resultaten voor jou als klant, zodat je mee kunt kijken en we met elkaar kunnen sparren over vervolgacties!

Wil jij ook opvallen?

Benieuwd hoe social media marketing jouw online impact kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Extendure je kan helpen om je doelen te bereiken!

Deze klanten gingen jou voor

Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider
Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider

Contact

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Meet the social media team

Meet the team
Kevin

Kevin Jacobs

Social media / E-mail marketing specialist
Veerle 1

Veerle van Heertum

Social media / E-mail marketing specialist