/ Google Ads

Behaal maximaal resultaat met Google Ads

Je herkent het vast: je zoekt op Google naar een term waarop je (in jouw regio) gevonden wilt worden, en bovenaan de pagina komen prominent een aantal bedrijven tevoorschijn die dezelfde producten of diensten aanbieden. Zie je jouw omzet niet verder stijgen en heb je het gevoel dat de online aanwezigheid van jouw bedrijf verdwijnt in een zee van concurrenten? Of ben je een nieuwe speler op de markt en weet je niet waar je moet beginnen? Onze SEA-specialisten kunnen je hierbij helpen!
Google Ads medewerker werkend achter de computer

Claim jouw positie in de markt

De wereld van online adverteren is complex en continu in beweging. Zonder de juiste strategieën kunnen jouw advertenties onopgemerkt blijven. Search Engine Advertising (SEA), ook bekend als zoekmachine adverteren, staat daarin centraal als krachtig hulpmiddel om je bedrijf direct in de schijnwerpers te zetten bij jouw doelgroep. Je plaatst betaalde advertenties binnen de zoekmachine resultaten van onder andere Google en Bing, waardoor deze boven of naast de organische zoekresultaten verschijnen. Zonder zichtbaarheid missen potentiële klanten je aanwezigheid op de markt en zul je moeite hebben om een omzetgroei te realiseren. De SEA-specialisten van Extendure helpen je om jouw positie in de markt te claimen. Ze zorgen ervoor dat jouw advertenties opvallen bij de juiste doelgroep, met de juiste inhoud, terwijl jij jouw omzet ziet stijgen!

Onze werkwijze

Bij Extendure gaan we verder dan de klassieke aanpak. We werken op onze eigen, unieke manier. Ieder bedrijf is anders en verdient daarom een plan op maat! Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van slimme campagnestructuren die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen en weten als geen ander om te gaan met Google’s algoritme.

Onze SEA-specialisten houden de opgezette campagnes voortdurend in de gaten, analyseren de prestaties en stellen strategieën bij om een maximaal rendement te halen uit jouw investering.

  • We experimenteren met verschlllende campagnestructuren

  • We voeren A/B-tests uit met verschillende advertentievarianten

  • We gaan actief op zoek naar nieuwe mogelijke zoekwoorden

  • We helpen landingspagina’s te verfijnen, om de conversieratio’s te optimaliseren

Dit resulteert in campagnes waarmee wij keer op keer aantoonbaar resultaat neerzetten, die volledig matchen met jouw bedrijfsdoelen. Zo helpen we je om concurrenten voor te blijven, online optimaal zichtbaar te zijn en de omzet van jouw bedrijf te vergroten.

Starten met Google Ads?

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van SEA of online marketing in het algemeen?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken naar hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien!

Deze klanten gingen jou voor

Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider
Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider

Direct contact opnemen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Ontmoet ons SEA team

Ontmoet het team
Mike

Mike Smolders

Manager / SEA specialist
Joris

Joris van der Wegen

Social media / SEA specialist
Martijn 1

Martijn van Gool

Project manager / Online marketing specialist
Tim

Tim Driessen

SEA specialist