/ Zoekmachine Optimalisatie

Sta jij al boven je concurrenten in Google?

Merk jij dat het verkeer naar je website terugloopt of zie je dat concurrenten een hogere positie weten te bemachtigen in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van zoekmachines? Wil jij (weer) meedoen in de top? Dan is Search Engine Optimization (SEO) precies waar jij naar op zoek bent. Onze SEO-specialisten kunnen ervoor zorgen dat de juiste pagina’s van jouw website bij de daarbij behorende zoekopdracht een opvallende plek krijgen in de resultaten op Google en andere zoekmachines.
Zoekmachine Optimalisatie specialist aan het werk

Wat is de meerwaarde van SEO?

Je website laten verschijnen bij relevante zoekopdrachten is cruciaal om je online aanwezigheid te versterken en meer potentiële klanten aan te trekken. Een effectieve SEO-strategie helpt jouw organisatie hoger te ranken in zoekresultaten, wat leidt tot meer organisch verkeer. SEO is niet alleen belangrijk voor het trekken van meer bezoekers, maar ook voor het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij je doelgroepen. Uiteindelijk resulteert de optimalisatie van de content op jouw website in een verbeterde gebruikerservaring, wat kan leiden tot hogere betrokkenheid en meer conversies. In een tijdperk waarin consumenten voornamelijk online op zoek gaan naar producten en diensten, is SEO essentieel voor ieder bedrijf dat online wil groeien. Extendure staat klaar om je te begeleiden en jouw website naar nieuwe hoogten te tillen!

Onze werkwijze

Onze SEO-specialisten richten zich volledig op het maximaliseren van de zichtbaarheid en de rangschikking in de zoekresultaten van jouw website of webshop. Dit bereiken we door verschillende SEO werkzaamheden met elkaar te combineren, geheel in afstemming met jou en de wensen en doelen van jouw bedrijf.

Waar zou je dan aan kunnen denken?

  • Technische SEO: een grondige audit (scan) van je website geeft ons inzicht in onder andere de structuur van je website, laadsnelheden en mobiele vriendelijkheid. Zo weten we welke optimalisatiemogelijkheden er zijn.

  • Inhoudsoptimalisatie: hierbij gaan we aan de slag met het ontwikkelen van hoogwaardige, relevante content die aansluit bij de zoekpatronen van de doelgroep. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zorgt ervoor dat de content niet alleen informatief, maar ook zoekmachine vriendelijk is. 

  • Off-page SEO (linkbuilding): deze werkzaamheden dragen bij aan de autoriteit en geloofwaardigheid van jouw website en bestaat uit linkbuilding, social media integraties en andere off-page technieken. Simpel gezegd gaan we actief aan de slag met het verkrijgen van backlinks van externe websites, waardoor Google je als een betrouwbare website gaat zien. 

  • Rapportage: maandelijks bieden wij rapportages en analyses aan om je inzicht te geven in de voortgang. Zelf gebruiken we deze rapportages om onze strategieën te verfijnen met als doel de best mogelijke resultaten te blijven behalen.

Onderneem vandaag nog actie

Benieuwd naar onbenut potentieel voor jouw website of webshop op gebied van SEO? Vul het contactformulier in en ontdek hoe Extendure je kan helpen om je doelen te bereiken!

Deze klanten gingen jou voor

Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider
Upstairs Logo klantslider
P W Hoofs Logo klantslider
Online Velgen Logo klantslider
Schilderijenshop Logo klantslider
VSB wellness Logo klantslider
Neonlook Logo klantslider
Nedzink Logo klantslider
GEA Logo klantslider
Bouwcheap Logo klantslider
Fuelyourbody Logo klantslider
Andritz Logo klantslider
Anna ziekenhuis Logo klantslider

Direct contact opnemen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

/ Ontmoet ons SEO team

Ontmoet het team
Paul

Paul Vercammen

SEO specialist
Martijn 1

Martijn van Gool

Project manager / Online marketing specialist
Tim

Tim Driessen

SEA specialist
Mike

Mike Smolders

Manager / SEA specialist