Online marketing2018-11-15T08:38:36+00:00

Online Marketing

Bij Extendure draait online marketing maar om één ding: jouw groei!

Wij helpen om jouw webshop of website beter te laten presteren met advies, uitvoering en optimalisatie van online marketing activiteiten. Of het nu gaat om meer omzet, betere zichtbaarheid, betere naamsbekendheid of meer klanten aan je binden, wij staan voor je klaar om online effect te realiseren.

Hoe wil jij groeien?

Het draait uiteindelijk om het resultaat en het halen van jouw doelstellingen. Hiervoor duiken we in jouw business en willen we weten wat je drijft, wat je uniek maakt en wat je dromen zijn. Samen stellen we een praktisch plan van aanpak op, wat bij ons gebeurt op één A4’tje.

We bespreken vervolgens hoe we de beschikbare marketing kanalen en tools zo goed mogelijk kunnen inrichten om het resultaat te behalen. Op basis van onze behaalde resultaten en met aanwezige kennis en specialisme gaan we daarna vooral ook lekker aan de slag met het realiseren van jouw groei!

Starten met groeien!

Jouw plan?

0%
Meer Bezoekers
0%
Meer Omzet
0%
Meer Winst

Het vertrekpunt

Nadat doelstellingen bepaald zijn, richten we samen als vertrekpunt een dashboard in op één A4’tje. Met dit dashboard zijn we continu op de hoogte van de veranderingen die online gaande zijn binnen jouw business en kunnen we tijdig inspelen op kansen. Op basis van testen en cijfers maken we gefundeerde keuzes om met nieuwe campagnes nóg betere resultaten te behalen.

Wij voorzien je regelmatig van inzichtelijke rapportages, afgesteld op jouw doelstellingen, zodat je continu op de hoogte blijft van de prestaties van jouw website of webshop. Maar liever gaan we regelmatig met elkaar in gesprek, zodat we op de hoogte blijven van alle ins en outs van jouw bedrijf. Part of your Plan dus!

Online kanalen

Meer weten over Online marketing?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?

Wil je hier staan?

Alle cases

Sterke partnerships