Slide background

ONLINE MARKETING

Wij helpen om uw webshop of website beter te laten presteren met advies, implementatie en beheer van online marketing activiteiten. Of het nu gaat om meer conversie, betere zichtbaarheid, betere naamsbekendheid of meer klanten aan je binden, wij staan voor u klaar om online effect te realiseren. Waarom? U wordt blij van resultaat en daar worden wij blij van.

Uitgebreid online marketing pakket
Het draait uiteindelijk om het resultaat en het halen van uw doelstellingen. Samen bedenken we een strategie om de conversie te optimaliseren. Om doelstellingen te realiseren, adviseren wij u wat de mogelijkheden zijn. Voor een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van digital marketing kunt u bij ons terecht en bij ons blijven. Want wij houden rekening met de wensen en behoeften van u en uw klanten. Ieder project is uniek, dus u kunt van ons dienstverlening op maat verwachten.

meten is weten

Meten is weten
Wij vinden het belangrijk om uw campagne te meten en te monitoren. We doen dit aan de hand van verschillende tools, zoals onder andere Google Analytics, SEO Rank Monitor en Majestic SEO. Zo kunnen we direct inspelen op het gedrag van uw klanten en op een gestructureerde manier resultaat behalen. We voorzien u regelmatig van inzichtelijke rapportages, afgesteld op uw doelstellingen en KPI’s, zodat u continu op de hoogte blijft van de prestaties van uw website of webshop.

Web analytics
Zoekmachine optimalisatie
Google Adwords
Conversie optimalisatie
E-mail marketing
Remarketing
Social media marketing
Feed management

Project in gedachte?

Of wilt u meer weten over de online marketing diensten van Extendure? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.