Blog header 50 ideeen
2 juli 2019
Leestijd: 4 min
Door: Extendure

50 content ideeën voor social media

Wij vinden het soms best lastig nieuwe content te bedenken voor op onze social media kanalen en we dachten, we zijn vast niet de enige. Iedereen wil uniek zijn en berichten publiceren met een enorm bereik. Maar hoe creëer je telkens weer interessante en waardevolle content? In dit blog lees je alles over de mogelijkheden van content op social media en geven we maar liefst 50 content ideeën weg!

Social media mogelijkheden

Niets is te gek. Op social media heeft alles en iedereen de vrijheid om te delen wat hij of zij wil, dat is ook de kracht van social media kanalen. Toch blijft het voor velen lastig om waardevolle content te bieden op social media. Hoe weet je waar de volgers op zitten te wachten? Hoe bereik je het grote publiek? Vragen die elke online marketeer graag met zekerheid zou willen beantwoorden.

In onderstaande infographic vind je ideeën die mogelijkheden bieden op verschillende social media platformen zoals Facebook, Instagram of Pinterest. Sommige ideeën zijn meer van toepassing voor gebruikers van Instagram en een ander wellicht meer voor Facebook, experimenteer en kom er achter welke content jouw publiek activeert.

Blog infographic 1

Mist er iets volgens jou? We horen graag of het lijstje de volgende keer 100 tips kan bevatten. Benieuwd waarom we deze tips in de vorm van een infographic op Pinterest hebben geschreven? Lees ons blog ‘Pinterest voor webshops‘ en kom meer te weten over dit platform en de kansen die er liggen.

Vrijblijvend brainstormen over jouw groeimogelijkheden? Laat je gegevens hier rechts achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.