Fuelyourbody

0%
Omzet groei
0%
Zoekopdrachten per maand op ”Fuelyourbody”
0%
Beter rendement

Wie is Fuelyourbody?

De sportmaaltijden en fitness maaltijden van Fuelyourbody zijn niet alleen vers en lang houdbaar, ze zijn ook nog eens ontzettend lekker. Met een enorme variatie aan sportmaaltijden is er voor iedere sporter iets wat in de smaak valt. Of je nou droge spiermassa wilt, vet wilt verliezen of wilt aankomen, Fuelyourbody is de keuze voor iedere sporter en fitnessfanaat.

De doelstelling

Fuelyourbody is in een snel tempo een van de grootste spelers in de markt van sportmaaltijden geworden. Aan ons de vraag om een online strategie te ontwikkelen die erop is gericht de sterke positie te behouden, zowel in Nederland als België, met een scherp oog op het juiste rendement. Van flinke investeringen in groei is het nu zaak slimme investeringen te doen in duurzame kanalen. Denk aan het organiseren van email automation en slimme retargeting campagnes. Een volgende groeistap wordt ondertussen uitgerold naar Duitsland en staan er diverse initiatieven op het programma om het assortiment te verruimen en te introducten in een nieuwe markt.

Onze aanpak

Slimme campagnes in Google die betrouwbaarheid uitstralen naar de klanten met een actieve Facebook & Instagram community. Met behulp van Channable beheren en optimaliseren we de feed. Onze focus ligt niet alleen op sales, maar ook op branding en dus  op naamsbekendheid op de lange termijn. Dit doen we onder andere door unieke content te schrijven voor betere SEO resultaten. Ondertussen houden we intensief contact met de klant. Zo bepalen we samen de doelstellingen en gewenste aanpak. We dragen het breder dan online – wij zijn Part of your Plan!

Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right