Online marketing meewerkstage

Online marketing meewerkstage

Ben jij op zoek naar een leerzame meewerkstage, waarbij jouw ontwikkeling daadwerkelijk centraal staat? We zorgen ervoor dat jouw dag niet alleen maar bestaat uit saaie klusjes doen en koffie halen (wij halen ook voor jou 😉). Bij Extendure kom je terecht in een jong en gedreven team van experts, die net als jij jouw stageperiode in willen zetten om kennis op te doen van de verschillende takken van online marketing.

Wij bieden jou (naast een stagevergoeding van €500) de mogelijkheid om aan te geven wat je wil leren en welke projecten jouw interesses opwekken, zodat jij kunt ontdekken waarin je jezelf zou willen ontwikkelen. Dit brengt veel vrijheid, maar tegelijkertijd ook een hoop verantwoordelijkheid met zich mee.

We vullen jouw stageperiode met verschillende leerdoelen, waarvan elk leerdoel wordt afgetrapt met een korte cursus om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de werkzaamheden.

Natuurlijk is er op zijn tijd ook ruimte voor ontspanning. Zo gaan we iedere middag gezamenlijk lunchen en sluiten we de lunch af met een potje Mario Kart op de Nintendo Switch, waarbij fanatiek wordt gestreden om de 1e plaats! Regelmatig organiseren we personeelsuitjes om te bouwen aan het teamgevoel en uiteraard mag de welbekende vrijmibo niet ontbreken.

/ Stage lopen in een hecht team

Kennis delen waar mogelijk
Kennis delen waar mogelijk
Wanneer de overwinning nabij is...
Wanneer de overwinning nabij is...
Altijd op zoek naar de beste oplossing
Altijd op zoek naar de beste oplossing
Collegiaal en gezellig
Collegiaal en gezellig
De gezelligste vrijmibo's
De gezelligste vrijmibo's

Jij bent een leergierige student met:

 • Een relevante HBO/WO opleiding
 • Affiniteit met de online wereld
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Een gedreven en enthousiaste houding
 • Een creatieve mindset
 • De kwaliteit om zowel in teamverband als zelfstandig te presteren
 • Een gepast verantwoordelijkheidsgevoel

Jouw werkzaamheden

 • Social media berichten en advertenties opstellen
 • Affiliate marketing, zoals het inzetten van influencers
 • Blogs schrijven, gebaseerd op de juiste zoekwoorden om te ranken in Google
 • Bijdragen aan het optimaliseren van websites
 • Advertenties, banners, pop-ups & flyers ontwerpen
 • Zoekwoordenonderzoek uitvoeren
 • Concurrentieanalyses uitvoeren
 • Mailcampagnes bedenken en opzetten

Wat jouw voorgangers over ons zeggen

"Mijn stage bij Extendure was een geweldige ervaring. Ik heb veel geleerd over online marketing, van SEO tot social media. Het hechte en gezellige team maakte elke dag leuk. Ik kreeg volop kansen om te groeien en zelfstandig aan projecten te werken, wat mijn vaardigheden sterk verbeterde"

Isa stagequote

Isa Nooten

“Het team van Extendure zorgt ervoor dat je je ontzettend snel op je gemak voelt. Iedereen wil je maar al te graag helpen bij jouw ontwikkeling op alle gebieden van online marketing”

Danae

Danae van Hoof

“De tijd bij Extendure vloog voorbij, ik heb er grote stappen gezet, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ik koos Extendure, omdat het me een leuk bedrijf leek met echte Brabantse gezelligheid. Daarbij heb ik hier ook nog eens stuk meer geleerd dan in drie jaar van mijn marketing studie”

Sam

Sam van Bercum

“Tijdens je stage bij Extendure wordt je nauw betrokken bij het gezellige team. Je krijgt de vrijheid om zelf je interesses binnen online marketing aan te geven en je daar verder in te ontwikkelen”

Mark stage

Mark van der Krieken

“Het fijne aan stage lopen bij Extendure is dat je praktijk gericht leert en betrokken wordt bij hoe Extendure van binnen en buiten werkt. Je kan er snel doorgroeien en je stage tijd maximaal benutten”

Brian

Brian de Groot

“Het leukste aan Extendure is dat het team heel hecht is. Dagelijks wordt er samen geluncht waardoor je de groep binnen no-time leert kennen. Je voelt je snel thuis binnen deze gezellige groep van experts!”

Thijs

Thijs Lanen

“Je wordt volledig bij het team betrokken waardoor je je totaal geen stagiaire voelt. Daarnaast wordt er ook veel tijd en aandacht besteedt aan je ontwikkeling, iedereen draagt hier graag aan bij”

Liza

Liza van Eeten

Stuur ons jouw motivatie & CV!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.