SEO Specialist Eindhoven

Hoe hoog sta jij in Google? Krijg je genoeg bezoekers op je site? Als je nog niet hoog genoeg staat of niet genoeg bezoekers op je site krijgt kunnen onze SEO specialisten jou helpen. Zoekmachine optimalisatie, SEO, is een belangrijk onderdeel van online marketing én een onderdeel waar wij in gespecialiseerd zijn.

SEO Specialist Eindhoven

Wat doet een SEO specialist?

Jouw klanten zijn op zoek naar een product of dienst. De kans is dan zeer groot dat zij eerst via een zoekmachine zoals Google zoeken. Om er dan voor te zorgen dat ze jouw pagina als eerste zien en daarnaast ook daadwerkelijk klikken op jouw site is SEO belangrijk. SEO heeft betrekking op alle activiteiten die kunnen worden ingezet om jouw pagina een hogere ranking te geven, of te wel zo hoog mogelijk in Google te komen.

Maar hoe kunnen onze SEO specialisten er nou voor zorgen dat jouw website hoger gaat scoren? Zoals aangegeven bestaat SEO uit verschillende activiteiten. Denk hierbij aan converterende teksten schrijven die op SEO gericht zijn, technische analyses van websites, gebruiksvriendelijkheid en snelheid verhogen en de autoriteit verhogen van jouw domein door middel van linkbuilding. Onze SEO specialisten zijn elke dag bezig met deze activiteiten voor verschillende soorten websites. Door de jarenlange ervaring kunnen onze SEO specialisten elk project aan.

SEO Specialist Eindhoven

Meer weten over Zoekmachine Optimalisatie (SEO)?

Toby helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Onze SEO resultaten

Een SEO specialist is alleen zo goed als dat zijn resultaten zijn. Gelukkig hebben onze SEO specialisten inmiddels al jarenlange ervaring in deze verschillende SEO activiteiten en hebben wij hiermee al veel sites geholpen met het bereiken van hun SEO doelstellingen. Om je een beeld te geven wat onze SEO specialisten in de afgelopen jaren al bereikt hebben voor verschillende klanten hebben wij enkele resultaten op een rijtje gezet. Want we delen niet alleen graag onze kennis over SEO, we laten ook graag onze resultaten zien. Als je op de onderstaande button klikt krijgt u een overzicht te zien met de SEO resultaten waar wij zo trots op zijn.

Meer SEO resultaten

De ontwikkeling van SEO

De wereld van SEO is een wereld die constant veranderd. Waar zoekmachines altijd bezig zijn op hun algoritme te verbeteren om mensen beter te helpen zijn SEO specialisten zoals die van Extendure constant bezig om deze algortime beter te snappen. Onze SEO specialisten houden dan ook de algortime updates van Google nauwlettend in de gaten en zijn altijd bezig met het uitbreiden van hun expertise. Naast dat onze SEO specialisten zelf altijd bezig zijn met het uitbreiden van hun kennis, delen wij ook graag de kennis. Lees een van de vele blogs die wij hebben geschreven om een beter beeld te krijgen wat SEO inhoudt en wat onze specialisten elke dag betekenen voor onze klanten.

Jouw plan?

top0
Plek in Google
+0
Meer Bezoekers
0%
Meer Klanten

De werkwijze van onze SEO specialisten

Om onze klanten goed te laten scoren in Google, hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld. Dit is een combinatie van een technische scan die ervoor zorgt dat Google jouw website volledig begrijpt, het vinden van zoekwoorden waarop jij resultaten kunt behalen en het versterken van jouw linkprofiel. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw website relevant wordt en blijft voor Google en jouw klanten.

Uiteraard ben jij ook een belangrijk onderdeel in het bepalen van een effectieve SEO strategie. Samen met jou bepalen we waar de bezoekers op binnenkomen, wat ze op de website moeten doen en waar ze kunnen converteren. Het team van Extendure is Part of your plan

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?

Wil je hier staan?

Alle cases

Sterke partnerships