Omzet verhogen – De webshop booster

Je verkoopt al flink online en timmert al enige tijd aan de weg. Verschillende kanalen zijn getest, maar het zou fijn zijn als de webshop toch weer eens een flinke boost krijgt in online omzet. Je webshop moet rendement opleveren en het liefst zoveel mogelijk! Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Met onze webshop booster ben je verzekerd van een sterke optimalisatie van je Ads campagnes met daarbij behorend resultaat!

Jouw plan?

0%
Omzetstijging
0
Maanden trial periode
0%
Meer Bezoekers

Boost van 15%

Met onze webshop Booster ben je voor een vast budget verzekerd van een minimale omzetstijging van 15%!

In een periode van 3 maanden gaan we voor je aan de slag met diverse Ads campagnes. Voor een bedrag van €1500 + aanvullende Ads kosten. Door resultaten uit het verleden kunnen we stellen dat hier een gegarandeerde omzetstijging van 15% tegenover staat!

Thijs

Meer weten over de webshop booster?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor