Slide background

Wat we doen

Extendure onderscheidt zich door niet blind te staren op standaard online marketing methoden als SEO en SEA. Samen met u werken we aan een online strategie, waarin duidelijk wordt hoe online succes behaald kan worden.

Online effect
Of het nu gaat om meer conversie, betere zichtbaarheid, hogere naamsbekendheid of meer klanten aan je binden, wij staan voor u klaar om online effect te realiseren. Door continu te meten en te optimaliseren, wordt online resultaat zichtbaar. Dat vinden wij belangrijk. We bepalen samen wat resultaat is en hoe we dat resultaat kunnen behalen. Uw project is uniek en wij verzorgen unieke oplossingen.

Over digitale grenzen
In de blijvend veranderende online marketing wereld willen wij niet achterblijven en zullen we deze ‘oude’ methoden afwisselen met nieuwe. Daarom volgen wij ontwikkelingen op de voet. Door kansen te benutten in het internationaal ondernemerschap denken wij verder dan de Nederlandse grenzen. Hierbij ondersteunen wij diegenen die de uitdaging aangaan en de digitale grenzen over durven te gaan.

Relaties opbouwen
Het is belangrijk voor ons dat u een goede en blijvende relatie opbouwt met uw klant. Samen met u bekijken we mogelijkheden, zetten we in op die mogelijkheden en breiden we de mogelijkheden uit. Wij helpen u om uw bestaande webshop te optimaliseren of bouwen samen uw webshop van begin af aan op. Het uiteindelijke doel is een gebruiksvriendelijke webshop of website die de klant regelmatig en graag bezoekt.

U bent altijd welkom bij ons kantoor in Eindhoven voor een kop koffie. We gaan graag met u in gesprek, zakelijk of niet.

Online marketing
Internationaal ondernemen
Webshops

Heeft u een project in gedachte?

Of wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.