Verkopen via Bol

Bol.com is de grootste webshop van Nederland met maandelijks miljoenen bezoekers. Dagelijks komen er duizenden bezoekers op het bekende platform en doen daar hun aankopen. Het doel van Bol.com is om zoveel mogelijk producten en mogelijkheden aan te bieden. Om deze reden bieden zij de mogelijkheid om andere webshops gebruik te laten maken van hun platform. Jij krijgt dus de kans om jouw gehele assortiment te plaatsen op Bol.com. Wil jij dit ook graag? Neem vrijblijvend contact op.

Verkopen via Bol

Hoe adverteren op Bol?

Goed je producten plaatsen op Bol.com is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Bol.com is een kleine zoekmachine die vergelijkbaar is met Google. Als je geen relevante informatie geeft over je producten, word je niet gevonden in Google en dus ook niet op Bol.com. Maar hoe zorg je er dan voor dat je wel goed gevonden wordt op Bol? Daar komt onze kennis kijken. Dankzij onze partner Channable kunnen wij ervoor zorgen dat de informatie die staat op jouw webshop goed wordt doorgegeven aan Bol.com. Hiermee verhoog je flink je prestatiescore en zo ook je vindbaarheid binnen Bol.com. Dit proces hebben wij al voor meerdere van onze klanten succesvol gedaan.

Verkopen op Bol.com?

0%
Meer conversies
0%
Minder Kosten
0%
Meer Omzet

Wat zijn de voorwaarden van Bol?

Bol.com heeft hard gewerkt om een goede naam te krijgen. Daarom laten ze alleen webshops toe die voldoen aan hun voorwaarden. Deze voorwaarden zijn haalbaar, maar wel belangrijk om te weten.

Ten eerste moet je een vast gedeelte en percentage afstaan per order. Op het moment dat je dus niets verkoopt, betaal je ook niks aan Bol. Het vaste gedeelte ligt rond de enkele euro’s en de percentages liggen tussen de 3% en 8% van de verkoopprijs.

Verkopen op Bol
Meer verkopen Bol

Ten tweede is het stuk klantenservice belangrijk. Je dient op alle vragen en reacties en vragen binnen twee dagen reageren. Daarnaast dien je alle producten op voorraad te hebben en ook te leveren binnen de afgesproken tijd. Let erop dat je altijd voldoet aan de voorwaarden van Bol. Kom je de voorwaarden niet na krijg je enkele waarschuwingen en daarna word je van het platform verwijdert. Je webshop en logistiek moet er dus klaar voor zijn om iedere dag extra orders af te handelen. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over de voorwaarden van verkopen via Bol.

Waar moet je op letten bij Bol?

Zoals je weet zijn er meerdere partijen die vergelijkbare producten aanbieden, dit is ook zo bij Bol.com. Daarom is het belangrijk om jouw producten te optimaliseren zodat je meer opvalt en bovenaan komt in de zoekresultaten. Hieronder geven we je een kort overzicht van waar we gaan opletten om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk kunt verkopen via Bol.

  • Unieke en meerdere productfoto’s;
  • Goede producttitels die het product omschrijven;
  • Productenomschrijvingen met zoveel mogelijk informatie;
  • Reviews verzamelen voor meer betrouwbaarheid;
  • Snelle levering heeft de voorkeur bij de consument.
Verkopen via Bol
google shopping specialist

Meer weten over verkopen op Bol?

Mike helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor