Vacatures plaatsen en adverteren

Je bedrijf zit in een goede flow, continu komen er nieuwe klanten bij en sales gaat als een speer. De groei in nieuwe klanten vraagt ook om een groei in goed personeel. Je plaatst een vacature op je website en social media kanalen, maar eigenlijk ziet jouw topkandidaat die vacature nooit voorbij komen. Dan maar aan de slag met een vacature website… Maar hoe val je dan op tussen al die vacatures?

Plaats je vacature op een slimme manier
1. Richten op toptalent voor jouw branche
2. Buiten de bekende kanalen
3. Kwaliteit van vacatures optimaliseren op basis van data
4. Efficiënt in kosten
5. Gelijktijdig werken aan je branding

Online marketing en vacatures plaatsen
De terugkoppeling van onze huidige opdrachtgevers leert dat de kwaliteit van de gegenereerde CV’s via Google AdWords gemiddeld hoger ligt dan CV’s die via jobboards worden gegenereerd. Daarnaast is de prijs die (doorgerekend) per CV afgerekend moet worden bij Google variabel. Een eenvoudigere vervulbare functie kost, door de variable pricing, bij Google minder. Dat is een belangrijke pré. Het opschakelen van de campagne voor moeilijk vervulbare functies is altijd mogelijk. U kunt de kosten dus per type vacature laten variëren.

Waarom op de Extendure manier?

  • Veel vraag in de markt
  • Buiten de gangbare paden
  • Resultaat gericht
  • Ervaring verschillende branches

Meer weten over vacatures plaatsen?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?

Wil je hier staan?

Alle cases

Sterke partnerships