Vacature Content Marketeer

**Vacature is reeds vervuld**

Ben jij creatief, heb je affiniteit met online marketing en zie je het als een uitdaging om continu te streven naar het hoogst haalbare? Zie jij het als een uitdaging om te werken voor een divers scala aan webshops en internationale organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken per direct een creatieve marketeer die onze klanten kan ondersteunen in social media en e-mail marketing.

Wij zoeken een spontane, ondernemende collega met een fijne portie humor. Als online marketeer binnen Extendure ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven van marketingcampagnes voor diverse groeiende webshops. Jij richt je voornamelijk op kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest & Google+. Daarnaast creëer en optimaliseer jij diverse e-mailcampagnes voor een groot deel van onze klanten om zoveel mogelijk conversies te realiseren en de naamsbekendheid te vergroten.

Als content– & e-mailmarketeer ben jij verantwoordelijk voor alle marketingcommunicatie uitingen op het gebied van social media en e-mail. Je streeft altijd naar verbetering, versterkt de branding van onze klanten en geeft aanbevelingen voor verbeteringen. Je werkt nauw samen in een jong, dynamisch team van marketeers met ieder een eigen expertise. Binnen dit hechte team lever je een actieve bijdrage door effectieve campagnes te ontwikkelen op basis van analyses van onze diensten en klanten.

Kortom, ben jij iemand die de grenzen opzoekt en uitdagingen vol passie aangaat? Heb je een vlotte pen en ben je creatief in beeld en woord? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met social media kanalen zoals Facebook, Instagram etc.
 • Ervaring met Adobe designprogramma’s
 • Ervaring met het opstellen van online strategieën
 • Ervaring met WordPress en/of Magento is een pré
 • Ervaring met e-mail software zoals Mailchimp is een pré

Wij zoeken:

 • Een gedreven persoonlijkheid met een enthousiaste houding
 • Een aanpakker die streeft naar resultaat met een commerciële instelling
 • Een creatieveling die niet bang is om out of the box te denken
 • Een online doener, in staat om trends te vertalen naar commerciële projecten
 • Een teamplayer die ook zelfstandig kan werken
 • Een fanatiekeling vol passie en initiatief

Wij bieden jou:

Een uitdagende en stimulerende baan met uiteenlopende opdrachten en projecten. Een inspirerende en gezellige werkomgeving met enthousiaste collega’s, lekkere tosti’s, goede koffie en een relaxte vrijdagmiddag borrel. Ook bieden wij persoonlijke- en vakinhoudelijke groei binnen een jonge en informele organisatie maar in het bijzonder bieden wij jou een verantwoordelijke, zelfstandige functie met alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief aan. Klinkt dit als muziek in je oren?

Wacht dan niet langer en stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@extendure.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Sterke partnerships