Koen is gisteravond namens Extendure aanwezig geweest bij The Road Symposium georganiseerd door Academic Business Club. Een inspirerende avond met verhalen van verschillende ondernemers. Benieuwd hoe de avond verliep? Lees dan snel verder!

Mise en Place – Charles van Goch 

 

Als eerste betrad Charles van Goch het podium, oprichter van Mise en Place. Voor 725 geïnteresseerde studenten en ondernemers vertelde hij hoe zijn onderneming opgericht in 1994 uitgroeide tot dé partner in hospitality. Op het moment meer dan 23 jaar ervaring, meer dan 50 kantoren in 5 landen en maar liefst 8.000+ getrainde medewerkers, dat is Mise en Place.

De Vegetarische Slager – Jaap Korteweg

 

Hierna volgde het verhaal van de oprichter van de ‘Coolest Dutch Brand’ van 2018. Jaap Korteweg sleepte met De Vegetarische Slager deze prijs in de wacht en liet zo andere als Tony Chocolonely en Picnic achter zich. Als boer zag Jaap hoe het leven van runderen eruit zag, hij werd al snel een vegetariër die de smaak van vlees miste. Hij vertelde over de ontwikkeling van zijn vegetarisch ‘vleesch’ en de uiteindelijke overname door Unilever.

BALR. / 433 / Wannahaves – Juul Manders BALR. 433 Wannahaves

Tot slot de ondernemer verantwoordelijk voor een derde plek op de ranglijst van Instagram-accounts met de meeste interactie. Hiermee laat Juul Manders onder anderen Kim Kardashian, Cristiano Ronaldo en Ariana Grande achter zich. Als oprichter van 433 weet hij alles te vertellen over de kracht van social media en de reden waarom verschillende merken een faillissement steeds dichterbij zien komen. Naast dat Juul verantwoordelijk is voor het meest succesvolle Nederlandse Instagram-account heeft hij ook nog een aantal andere ondernemingen, en niet de minste. Ook lifestyle- en kledingmerk @BALR en Digital Media Agency Wannahaves staan onder zijn leiding. Juul creëert met zijn verschillende ondernemingen maar liefst 5 miljard impressies per maand!

 

Bedankt Academic Business Club voor het organiseren van dit inspirerende symposium.