SEO Onderhoud – Houd je website gezond

Extendure biedt haar klanten een periodieke SEO-technische onderhoudsscan waarmee onze SEO-specialisten garanderen dat de website altijd voldoet aan de juiste standaarden en de juist configuratie vanuit SEO technisch oogpunt.

Waarom een periodieke SEO-technische onderhoud?

Een slecht functionerende website door technische fouten heeft invloed op de organische zoekresultaten binnen zoekmachines. Fouten kunnen op allerlei manieren ontstaan, het weghalen van een nieuwsbericht of product kan er al voor zorgen dat een andere pagina die naar deze pagina toe linkt een foutcode krijgt. Daarnaast voeren websites regelmatig updates uit op zowel het platform als de plug-ins waardoor er fouten op de website kunnen ontstaan.

“Een SEO-onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de website gezond blijft.”

website SEO onderhoud
SEO Eindhoven

De website is één van de belangrijkste communicatiemiddelen van een organisatie. Het is dus van groot belang dat deze continu up to date en gezond is. Er zijn namelijk diverse factoren die op invloed zijn van de gezondheid van jouw website. Zoals onder andere:

  • Google past regelmatig haar algoritmes aan;
  • Content moet actueel blijven;
  • Concurrentie en zoekmachines staan niet stil;
  • Trends in zoekgedrag verandert.

Door effectief maandelijks met de gezondheid van de website aan de gang te gang zorgen we er niet alleen voor dat de website up to date blijft maar deze exercitie zorgt er ook voor dat we de SEO-strategie kunnen blijven uitbreiden en laten evolueren. Denk hierbij aan on andere:

  • Gebruiksvriendelijke website;
  • Concurrenten stap voor blijven;
  • Inspelen op trends en ontwikkelingen consument;
  • Posities organische zoekwoorden.

Kom in contact voor SEO onderhoud

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij houden jouw website gezond

Uiteraard kun je met onze SEO blogs aan het werk gaan en jouw website zo goed mogelijk laten presteren en onderhouden, maar wij kunnen ons voorstellen dat je de focus liever houdt op je onderneming. Daarom kunnen wij het SEO-onderhoud van je website voor je verzorgen. We houden continue een oogje in het zeil en monitoren de ranking van je webpagina’s op de keywords die belangrijk voor je zijn. Om op hoge posities te blijven moet continu gewerkt worden aan de website. Een andere reden waarom je niet tevreden achterover kunt leunen is dat concurrenten graag uw positie in zoekmachines overnemen. Als je zelf niks meer aan zoekmachineoptimalisatie doet, ben je een makkelijke prooi en zal je zakken in de rankings. Hierdoor komen er minder bezoekers op je website en dus ook minder klanten.

SEO Specialist Eindhoven

Meer weten over SEO?

SEO specialist Toby helpt je graag verder bij het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen we contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Sterke partnerships