Sales Stage

**De Sales stage vacature is reeds vervuld**

Je bent commercieel gedreven en online marketing klinkt voor jou als een wereld vol mogelijkheden. Gedrevenheid en passie voor sales adem je uit elke porie, want jij bent van kinds af aan altijd al die jongen of meid geweest die iedereen wist te overtuigen. Een vlotte babbel en oog voor detail zitten er bij jou helemaal ingebakken.

Je gaat elke dag met passie zelfstandig aan het werk, je bent proactief in het benaderen en werven van nieuwe klanten. Hierbij probeer je ook continu nieuwe kanalen en verkooptechnieken uit. Wekelijks bezoek je een aantal prospects en onderhoud je de contacten. Je laat je niet snel afschrikken door weerstand en bent creatief van geest. Daarnaast heb jij de capaciteit en ben je creatief om de klanten te overtuigen met jouw verhaal.

Functie-eisen:

  • HBO / MBO+ opleiding in een commerciële richting
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Aantoonbare ervaring dat jij het sales talent bent wie wij zoeken
  • Ervaring met het overtuigen van mensen op een nette, correcte manier passend binnen een organisatiecultuur

Jij bent:

  • Gedreven, enthousiast, standvastig en communicatief en sociaal sterk;
  • Een uitblinker in het vastleggen van afspraken;
  • In staat door te vragen en kan nee zeggen als het nodig is;
  • Ondernemend, resultaatgericht en probleemoplossend;
  • Flexibele houding en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
Sales professional

Wij bieden jou:

Een uitdagende en stimulerende stageplaats maar vooral een plek waar jij veel gaat leren en ontdekken! Een inspirerende en gezellige werkomgeving met enthousiaste collega’s, lekkere tosti’s, goede koffie en een relaxte vrijdagmiddag borrel. Ook bieden wij persoonlijke- en vakinhoudelijke groei binnen een jonge en informele organisatie maar in het bijzonder bieden wij jou een verantwoordelijke, zelfstandige functie met alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Klinkt dit als muziek in je oren? Wacht dan niet langer en stuur een email met je CV en motivatie naar info@extendure.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor