ShipitSmarter

Voor een geïntegreerde logistieke software oplossing (SAAS), die naast een efficienty slag vooral een serieuze kostenbesparing oplevert, ben je bij ShipitSmarter aan het juiste adres. Internationaal opererend, continue vernieuwend en zeer betrouwbare beproefde logistieke software oplossingen.

Rekenmachine

De doelstelling

Hoe zorgen we dat ShipitSmarter en haar oplossingen bekend worden bij de juiste doelgroep. Wat communiceren we? En wie is dan die doelgroep? Informatie en kennis delen, luisteren naar de vragen naar mogelijke oplossingen uit de markt en deze groep interesseren voor ShipitSmarter.

Het gaat dus om van interesse, contact maken, naar kennis delen en vervolgens deze “leads” omzetten naar nieuwe klanten die voor langere termijn de SAAS producen van ShipitSmarter afnemen.

Shipitsmarter.net

De resultaten

0%
groei in website traffic
0%
stijging van beurs/event gerelateerde leads
+0
weergaven op social media

Onze aanpak

  • Hollistic approach: analyseren hoe de huidige communicatie loopt? Wat wordt er aangeboden en wat is de taal die uitgezonden word. Praten we sec over het product of gaan we veel uit van de klant behoefte (probleem/pijn).
  • Inzetten van LinkedIn om de verschillende doelgroepen te bedienen op hun interesse/beurzen/events.
  • Website updaten en inrichten van juiste landing pages zodat de continu stijgende stroom aan bezoekers ook daadwerkelijk bediend worden op hun wensen en zodoende bekend worden voor het Sales team van ShipitSmarter.

Meer weten?

Heb je vragen over deze klant, onze aanpak of wil je weten hoe wij voor jouw bedrijf groei kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right