ShipitSmarter

0%
Groei in website traffic
0%
Stijging van beurs/event gerelateerde leads
+0
Weergaven op social media

Wie is ShipitSmarter?

Je moet kunnen vertrouwen op efficiënt transport. Elke fout snijdt namelijk in je winstgevendheid. ShipitSmarter brengt de groeiende complexiteit samen in één tool. De tool levert efficienty en een serieuze kostenbesparing op. ShipitSmarter is met deze betrouwbare logistieke software inmiddels internationaal opererend. 

De doelstelling

Hoe genereren we meer bezoekers voor ShipitSmarter en zorgen we dat de opbrengsten toenemen? En hoe wordt de juiste specifieke doelgroep getarget? Hierbij staat de propositie en het op juiste manier overbrengen hiervan centraal. Het binnenhalen van leads met behulp van onder andere LinkedIn ads en deze vervolgens omzetten naar nieuwe klanten die voor langere termijn de SAAS producten van ShipitSmarter afnemen.

Onze aanpak

Hollistic approach: analyseren hoe de huidige communicatie verloopt, wat wordt er aangeboden en wat is de taal die uitgezonden word? Daarnaast inzetten van LinkedIn Ads om de verschillende doelgroepen te bedienen op hun interesses. De website updaten en het inrichten van juiste landing pages, zodat de continu stijgende stroom aan bezoekers ook daadwerkelijk bediend worden op hun wensen en zodoende bekend worden voor het Sales team van ShipitSmarter.

ShipitSmarter
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right