SameLight

0%
Omzet groei
0%
Groei conversieratio
0%
Kosten reductie advertentiebudget

Wie is Samelight? 

Heeft u nieuwe lampen nodig voor bij u thuis of voor uw bedrijfspand? Bij online lampenwinkel Samelight.eu bent u aan het goede adres om gemakkelijk online lampen te kopen. Ze bieden A-merk producten aan tegen scherpe prijzen en u heeft geen account nodig wanneer u lampen koopt in de online lampenwinkel. Bovendien is het voor vaste zakelijke klanten en VVE’s mogelijk om lampen op rekening te kopen. Zo wordt lampen online kopen erg gemakkelijk en voordelig.

De doelstelling

Samelight draait al ruim 15 jaar mee in de verlichtingsbrance en weet dus van aanpakken. Aan ons de vraag om een online tactiek te ontwikkelen die erop is gericht de sterke positie te behouden, zowel in Nederland als België, met een scherp oog op het juiste rendement. Waar Samelight van nature gegroeid is, vanwege de kwaliteit, kennis en scherpe prijs, zijn wij aan de slag gegaan met een online focus vanuit de Google Ads campagnes. Het assortiment op de juiste momenten laten aansluiten op de vraag van de klant, tegen reële kosten. We hoeven niet altijd bovenaan in Google te staan, vooral op het juiste moment!

Onze aanpak

Slimme campagnes in Google die betrouwbaarheid uitstralen naar de klanten, waarbij we met behulp van Channable de feed beheren en optimaliseren. Onze focus ligt niet alleen op sales, maar ook op branding en dus  op naamsbekendheid op de lange termijn. Dit doen we onder andere door unieke content te schrijven voor betere SEO resultaten. Ondertussen houden we intensief contact met de klant. Zo bepalen we samen de doelstellingen en gewenste aanpak. We dragen het breder dan online – wij zijn Part of your Plan!

Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right