SalesTopics

0%
Meer bezoekers
0
Top 3 positie in Google op ”Sales Training”
0%
Meer aanvragen

Wie is SalesTopics?

SalesTopics helpt (sales)professionals bij het verbeteren van hun commerciële rendement. Het aanbod aan praktijkgerichte trainingen leveren een aantoonbare bijdrage aan het bedrijfsresultaat. Met direct toepasbare tips, goed ontwikkelde vaardigheden en sales technieken leert jouw organisatie op het juiste moment te versnellen.

Salestopics

De doelstelling

Hoe kunnen we SEO inzetten om de verschillende aangeboden sales trainingen vindbaar te maken in Google? We hebben landingspagina’s ontwikkeld die de bovenste posities van Google innemen en de bezoeker overtuigen om een sales training aan te vragen. Op deze manier hebben we zowel het aantal relevante bezoekers als het aantal leads verhogen.

Onze aanpak

We zijn begonnen om zoekwoorden te bepalen die aansluiten op de aangeboden sales trainingen van SalesTopics. Onze volgende stap was om een huisstijl te ontwikkelen die zowel goed is voor de ranking in Google als de bezoeker overtuigd om contact op te nemen. We hebben landingspagina’s aangemaakt die concreet zijn, genoeg informatie aanbieden om goed te ranken in Google en ook de bezoeker overtuigen om een sales training aan te vragen. Door onze strategie te blijven optimaliseren hebben we zowel het aantal bezoekers als het aantal leads kunnen verhogen.

Salestopics
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right