Laadkabelwinkel

0%
Groei in webshop bezoekers
0%
Omzet groei
0%
Groei uit Google Ads

Wie is Laadkabelwinkel?

Laadkabelwinkel.nl is hét adres voor laadkabels, thuisladers, verlengkabels en andere componenten voor elektrische auto’s. Vanuit eigen ervaring, expertise en gedeelde interesse met pioniers in deze markt, is Laadkabelwinkel in 2013 gestart met de online verkoop. Een markt die de laatste jaren flink gegroeid is en in de toekomst alleen nog maar verder zal toenemen. Dat is een mooie groei, het is immers beter voor mens en milieu. Hierin draagt Laadkabelwinkel (en wij ook) een belangrijk steentje bij!

Laadkabelwinkel

De doelstelling

Als een van de eerste spelers in de markt, staan de kennis en professionaliteit van de producten en toepassingen hoog in het vaandel en wordt Laadkabelwinkel door velen gezien als hét expertise centrum. Aan ons de taak om die goede naam veel meer bereik te geven: hoe kunnen we ieder jaar voor blijven lopen qua verkoop op de concurrentie die steeds meer toeneemt? En de volgende stap: Hoe kunnen we uitbreiden naar de rest van Europa?

Onze aanpak

De aanpak voor Laadkabelwinkel is: Slimme campagnes in Google met aanpassingen op de minuut, nieuwe laadkabels voor elektrische auto’s toevoegen, Google Shopping toevoegen voor meer resultaten. Een vaste naam worden binnen de markt door converterende SEO teksten schrijven en het project breder te dragen dan online. Wij zijn Part of your Plan!

Extendure team
Thijs

Wil jij ook meer online resultaat?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right