Rapportages

Met webanalyse zie je wat er gebeurt op je website en wat het gedrag van je bezoekers is. Een belangrijk onderdeel van webanalyse is het analyseren, interpreteren en rapporteren van de data. De webstatistieken zijn een belangrijke bron van informatie die jouw organisatie helpen om de online marketingactiviteiten te verbeteren.

Rapportages

Hier heb jij natuurlijk geen tijd voor!

Wij praten daarom niet alleen maar over clicks en views, maar willen weten hoe jouw business ervoor staat en of de groei erin zit. Samen spreken we af welke cijfers en inzichten voor jou van toepassing zijn, maar vooral ook te begrijpen zijn en waarde toevoegen. Je moet natuurlijk snel kunnen schakelen of we de goede weg zijn ingeslagen. De achterliggende data is voor ons en gebruiken we juist om de belangrijkste meetpunten continu te verbeteren. Part of your Plan noemen we dat!

We rapporteren helder en transparant:

Behoefte aan meer inzicht?

Dat kan natuurlijk ook! We stellen samen een dashboard in die we maandelijks bespreken. Hierin plaatsen we precies wat jij graag inzichtelijk wilt hebben. Denk hierbij aan de prestaties:

  • Per campagne
  • Per actie
  • Per kanaal

Ook maken we inzichtelijk op welke positie in Google jouw website vindbaar is op verschillende zoektermen en hoe zich dat ontwikkeld.

Nog niet genoeg van alle data en rapportage mogelijkheden? Vraag het onze specialisten wat de mogelijkheden zijn en we richten samen een actiegericht dashboard in.

Thijs van der Cammen

Meer weten over rapportages?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Sterke partnerships