Jaarlijks worden er vele grappen uitgehaald op 1 april. Deze dag staat namelijk ook in het teken van spot en humor. Sommige grappen duiken ieder jaar op, maar er zijn ook weer een aantal nieuwe originele grappen bedacht. Zo zal Artis wel weer een aantal telefoontjes hebben gehad met de vraag of meneer de Leeuw thuis is… Maar gelukkig hebben er dit jaar ook weer een aantal nieuwkomers de revue gepasseerd.

Hieronder zie je een greep van leuke 1 april grappen.

  • McDonalds

De fastfoodketen lanceerde de Mc sushi. Zoals je in de comments ziet zagen veel mensen dit wel zitten. Helaas bleek het een grapje te zijn.

mc donalds 1 april

  • Youngcapital

De recruiters van Youngcapital zagen het al helemaal zitten. Hun kandidaten vooraf te kalmeren met een jointje of borreltje zodat ze helemaal relax het intake gesprek in zouden gaan. Hopelijk kunnen de kandidaten een andere manier vinden om hun zenuwen onder bedwang te houden.

young capital 1 april

  • Tableaux

Recentelijk is het contactloos betalen in winkels geïmplementeerd. Tableaux bedacht iets ludieks dat er ook contactloos in een webshop betaald kan worden. Hoeveel mensen hebben hun pinpas tegen het scherm gehouden?

tableaux 1 april

  • Mtools

De Makita specialist kwam met het idee om voor klussers een gouden Mbox te ontwerpen zodat iedereen kan zien wie er een ‘’ goud-mentaliteit’’ heeft. Op de bouwplaats zul je hier zeker mee opvallen. Helaas bleek het van korte duur te zijn en was het een 1 april grap.

mtools 1 april

  • Efteling

Misschien wel de beste grap van dit kalenderjaar; de Efteling introduceert samen met Maxi Cosi; baby’s in de Python. De populaire achtbaan was een aantal maanden dicht vanwege een verbouwing en het pretpark heeft daar perfect op ingespeeld door er een goede 1 april grap mee te combineren. Hulde aan de bedenkers + uitvoering hiervan.

efteling 1 april

 

We zijn erg benieuwd wat we volgend jaar allemaal kunnen verwachten..