Online marketing bureau Eindhoven

Extendure is een jong online marketing bureau dat zich altijd al gevestigd heeft in Eindhoven. Wij zijn een full service online marketing bureau met specialisten altijd gemotiveerd zijn om goede resultaten te behalen. Naast wij voor jouw bedrijf de volledige online marketing uit handen kunnen nemen, focussen wij ons ook op het internationaal ondernemerschap.

Online marketing bureau Eindhoven

Online marketing bureau

Door middel van advies, beheer en online activiteiten laten we jouw webshop beter presteren. Wij kunnen voor jouw meer conversies, betere zichtbaarheid, betere naamsbekendheid of meer klanten behalen. Wij staan klaar om jouw online effect te realiseren. Dit doen wij door een goede relatie op te bouwen tussen ons als online marketing bureau en jou als klant. We bedenken samen een strategie waarmee we conversies optimaliseren. Samen gaan we op zoek naar de krachten van jouw bedrijf en zo ontwikkelen we een succesvolle strategie. Daarna hebben we actief contact en verschillende meetpunten om te kijken of de gemaakte doelstellingen behaald gaan worden.

Jouw plan?

+0
Meer Bezoekers
+0
Meer Omzet
+0
Meer Winst

Internationaal ondernemen

Wij zien kansen wereldwijd. Daarom richten wij ons niet alleen op binnenlandse webshops, maar helpen wij jou ook graag om uit te breiden over de grenzen. Met onze kennis van cultuur, taal en het vinden van partners zorgen we ervoor dat we ambities verwezenlijken. Zo kunnen wij voor jouw een webshop opzetten, website vertalen of jouw bestaande webshop optimaliseren om zo meer conversies te behalen internationaal. Eindhoven biedt zeer veel mogelijkheden om wereldwijd te ondernemen. Zo behoort Eindhoven tot één van de slimste regio’s ter wereld, heeft het verschillende snelgroeiende universiteiten en bedrijven en is het gemakkelijk te bereiken via Eindhoven Airport.

Party of your Plan

Uit passie ontstaan de mooiste dingen. Online marketing en een pure ondernemersgeest hebben geleid tot onze Extendure mindset. Na veel zoeken en testen is er een unieke mix van vak professionals ontstaan die Extendure elke dag weer kleur geven. Door deze gedrevenheid zijn we begin 2014 gestart vanuit ons kantoor in Eindhoven. Sindsdien bouwen we elke dag een stukje verder aan de digitale toekomst van onze klanten en onszelf.

Door met, in plaats van voor, onze klanten te werken maken we van jouw doelstellingen onze doelstellingen. Deze intensieve samenwerking wordt door onze huidige klanten als zeer positief ervaren. Dit maakt ons Part of your Plan.

Meer weten over Extendure?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?

Wil je hier staan?

Alle cases

Sterke partnerships