Online marketing bureau Eindhoven2018-10-31T15:15:48+00:00

Online marketing bureau Eindhoven

Extendure is een jong online marketing bureau in Eindhoven. Een online marketing bureau dat full service online marketing levert met specialisten die altijd gemotiveerd zijn. We zijn geen online marketing bureau zoals alle anderen, wij onderscheiden ons met een focus op internationaal ondernemerschap.

Online marketing bureau Eindhoven

Online marketing bureau
Met ons online marketing bureau in Eindhoven helpen we uw webshop of website beter te laten presteren met advies, implementatie en beheer van online activiteiten. Of het nu gaat om meer conversie, betere zichtbaarheid, betere naamsbekendheid of meer klanten aan je binden, wij staan klaar om online effect te realiseren. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking tussen online marketing bureau en klant. Daarom bedenken we samen een strategie om de conversie te optimaliseren. Wij houden rekening met de wensen en behoeften van u en uw klanten. Om dit te verwezenlijken en continu resultaten te meten, zetten we verschillende tools in.

Jouw plan?

+0
Meer Bezoekers
+0
Meer Omzet
+0
Meer Winst

Internationaal ondernemen
Zoals gezegd richten wij ons met ons online marketing bureau niet alleen op binnenlandse webshops. Wij zien kansen wereldwijd. Daarom helpen we u graag met het uitbreiden van uw webshop over de grenzen. Met onze kennis van cultuur, taal en het vinden van partners zorgen we ervoor dat we ambities verwezenlijken. We zetten bijv. een webshop op, vertalen websites of helpen een al bestaande webshop te optimaliseren om conversies in het buitenland te genereren. Een online marketing bureau in Eindhoven staat symbool aan internationaal ondernemen. Eindhoven behoort tot de slimste regio van de wereld met al haar techniek en natuurlijk het groeiende vliegverkeer.

Part of your Plan
Uit passie ontstaan de mooiste dingen. Online marketing en een pure ondernemersgeest hebben geleid tot onze Extendure mindset. Na veel zoeken en testen is er een unieke mix van vakprofessionals ontstaan die Extendure elke dag weer kleur geven. Door deze gedrevenheid zijn we begin 2014 gestart vanuit ons kantoor in Eindhoven. Sindsdien bouwen we elke dag een stukje verder aan de digitale toekomst van onze klanten en onszelf.

Door met, in plaats van voor, onze klanten te werken maken van jouw doelstellingen onze doelstellingen. Deze intensieve samenwerking wordt door onze huidige klanten als zeer positief ervaren. Dit maakt ons Part of your Plan.

Meer weten over Extendure?

Thijs helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?
Benieuwd hoe?

Wil je hier staan?

Alle cases

Sterke partnerships