Google Ads specialist

Op zoek naar een Google Ads Specialist? Dan bent u bij Extendure aan het juiste adres! Google Ads bevalt verschillende onderdelen zoals; Google Ads campagnes, Google Shopping en Remarketing. Met Google Ads campagnes wordt het mogelijk om uw product op het juiste moment aan de juiste klant te tonen. Wij, als Google Ads specialist creëren advertenties gebaseerd op de juiste zoekwoorden. Zo wordt u altijd gevonden.

Google Ads

Google Ads Optimalisatie
Door continu de campagnes te meten en te monitoren, met behulp van Google Analytics, worden steeds betere resultaten tegen lagere kosten behaald. Door gerichte Google Ads campagnes uit te zetten, worden advertenties op topposities geplaatst, bovenaan de zoekresultaten of rechts daarvan, en spreken de klanten aan die naar uw product op zoek zijn. Uiteindelijk betaalt u per klik, dus wanneer een bezoeker ook daadwerkelijk op uw website of webshop terecht komt.

Meer rendement met een Google Ads specialist
De CPC (Cost Per Click) proberen we zo laag mogelijk te houden en kan altijd bijgesteld worden. Ook wordt een maximum bid ingesteld zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaalt. We kunnen zoekwoorden zo instellen dat de kans groter wordt dat bezoekers bij uw producten uitkomen en doorklikken. Gerichte advertenties zullen uiteindelijk leiden tot een hogere conversie. Samen bepalen we uw doelstellingen en KPI’s (Key Performance Indicator) die we vervolgens samen gaan bereiken.

Jouw plan?

+0
Meer Bezoekers
+0
Meer Omzet
+0
Meer Winst
Google Shopping

Maar wat is Google Shopping?
Google Shopping is een onderdeel van de zoekmachine van Google, waarbij consumenten direct producten kunnen vergelijken op productinformatie en prijs. Google laat een afbeelding zien, met bijbehorende productinformatie, prijs en de winkel waar het product te vinden is. Met een klik op de advertentie wordt de consument omgeleid naar de webshop.

Waarom Google Shopping?
Via Google Shopping wordt mogelijk gemaakt dat de consument direct heel eenvoudig de producten kan vergelijken en krijgt hierbij, door afbeeldingen, veel meer een winkelgevoel dan het geval is met tekst advertenties. Bovendien worden Google Shopping resultaten vaak duidelijk weergegeven in de zoekresultaten van Google en worden alleen de meest relevante producten getoond die passen bij de zoekopdracht van de consument. Wanneer er op de advertentie geklikt wordt, komt men ook direct op de productpagina terecht en zal men sneller overgaan tot een aankoop.

De voordelen op een rijtje

  • Prominent aanwezig in de zoekresultaten
  • Meer verkeer op de website
  • Hoge klikfrequentie
  • Starten, stoppen, onderbreken en testen
  • Groot bereik met specifieke producten op het juiste moment
  • Gedetailleerde informatie over prestatie en verkeer

Schakel Extendure, dé Google Ads specialist in, om de mooiste remarketing campagnes te creëren
Nog nooit hebben consumenten zoveel producten met elkaar vergeleken als nu. Ook uw klant neemt uitgebreid de tijd om te beslissen of zij uw product zullen aanschaffen of die van de concurrent.

Display advertenties
Het zal u daarom ook niet verbazen dat veel consumenten de webshop verlaten voordat zij een bestelling geplaatst hebben. Maar dit betekent zeker niet dat zij niet geïnteresseerd zijn. Vanaf het moment dat een bezoeker de webshop verlaat, komen wij in actie met remarketing campagnes.
Door display advertenties wordt ingespeeld op het zoekgedrag van consumenten. Zij kunnen uw advertenties weer terugzien op andere sites, wat hen uiteindelijk over de streep trekt om uw product aan te schaffen en niet die van de concurrent.
Hier wordt ook ingespeeld op lage kosten en een hoge conversie en wordt er gewerkt met CPC’s (Cost Per Click) en het instellen van een maximum bid. De resultaten van de remarketing meten we zodat we op tijd kunnen uitbreiden of inperken.

google shopping specialist

Meer weten over Google Ads?

Mike helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken o.a. voor